Verse koffie in McCafé

McDonald’s. We’re loving it. Daarom is LEDimpact er trots op dat we 7 LED schermen mochten plaatsen voor dit verrukkelijke merk. Op 7 locaties in Nederland sprongen onze opvallende LED schermen in het oog van de automobilist met beelden waar het water je van in de mond loopt. Ga je mee voor een kijkje?

 

Kopje koffie bij McCafé in Ochten?

Het is ochtend in Ochten en het LED scherm nodigt de automobilist uit voor een heerlijk kopje koffie. McDonald’s wil met deze campagne vooral het McCafé onder de aandacht brengen. Een plek waar je even tot rust kunt komen. Meer sfeer, meer gezelligheid. LEDimpact bood uitkomst! Het huren van een LED scherm zorgt ervoor dat je de doelgroep aanspreekt op een unieke locatie. Je verrast de doelgroep met unieke content en activeert ze met een sterke boodschap.

LED scherm activeert de doelgroep in ochtend

 

Pitstop voor een frietje in Joure?

In Joure staan we aan het water op 1.5 kilometer van de McDonald’s. Het LED scherm is strategisch neergezet. Op de meeste locaties staan ze net voor de grote M van McDonald’s. Ga maar eens twee keer tegen je zoontje op de achterbank zeggen dat je niet afslaat voor een frietje. We maken het de ouders in Nederland niet makkelijk!

 

Doelgroep verrassen in Sneek

We blijven nog even in het Noorden. Op naar Sneek! Doordat je met een LED scherm tijdelijk een standplaats inneemt, valt je boodschap nog meer op. De M van McDonald’s zullen veel automobilisten wel kennen op de vaste locaties. Het LED scherm fungeert als een soort pop- up communicatie die direct de aandacht trekt door het tijdelijke karakter. Dat kenden de mensen niet op deze locatie. Precies dat maakt deze buitenreclame zo aantrekkelijk. Je verrast de doelgroep op het moment dat ze het niet verwachten! Huur een LED scherm en kijk samen met ons op welke manier jij jouw doelgroep kunt verrassen. Wees creatief en bepaal samen met LEDimpact wat de beste locatie is om je doelgroep aan te spreken.

OOH reclame in Sneek

 

Kopje koffie in Barneveld?

Barneveld zou Barneveld niet zijn als ze niet mee zouden doen met deze Out of Home reclame. In een weiland aan de A1 zie je als automobilist al waar je moet zijn voor je koffie. Iedereen is welkom in het McCafé. Forenzen, dagjesmensen en vakantiegangers. LEDimpact denkt niet alleen mee over de beste locaties voor een LED inzet, ook kijken wij samen met de klant wat de beste timing is. Voor deze campagne, hebben we gekozen voor de herfstvakantie om ook de gezinnen onderweg aan te spreken.

LED scherm in Barneveld

 

Ontbijten in Maasdijk?

Door naar Maasdijk. Het LED scherm staat hier op een splitsing en trekt veel bekijks. Op 700 meter afstand kan de automobilist terecht in het McCafé voor een ontbijtje of een bakkie. Het voordeel van de inzet van een LED scherm is dat je net wat meer leven aan een beeld toe kunt voegen. Zo zie je in dit beeld de damp van de koffie afkomen. Kan het nog verser?

Koffie in Maasdijk op het LED scherm

 

Koffie in Oosterhout

Last but not least: Oosterhout. Door de flexibele software die LEDimpact gebruikt, is het heel makkelijk om de beelden op afstand aan te passen. In de ochtend koffie en in de middag een patatje? Geen probleem. McDonald’s koos voor de koffie, op elk moment van de dag. Gelijk hebben ze. Wie wil er een lekker bakkie in het McCafé? Eenmaal, andermaal…..VERKOCHT!

Out of home reclame valt op

Pin It on Pinterest

Share This