Zet LED schermen in voor inspraak bouwplannen

22-12-2017 | LEDimpact nieuws

In Amsterdam heeft de Partij voor de Dieren een voorstel ingediend om bouwplannen voortaan op locatie te publiceren. Door vergunningsaanvragen op een groot bord in de omgeving van de aanvraag te tonen, wordt het voor omwonenden eenvoudiger ongewenste bouwprojecten tegen te houden. De LED schermen van LEDimpact zijn het ideale out of home communicatiemiddel voor deze kwalitatieve communicatie. Het tijdelijke digitaal billboard toont actuele aanvragen en kan de plannen in de vorm van afbeeldingen en video´s meer kracht bij zetten.

Online inspraak verplaatst zich naar out of home communicatiemiddel

Johan van Lammeren, Partij voor de Dieren: “Omwonenden zijn nu vaak te laat met hun protest, omdat ze niet wisten dat er in de buurt gebouwd ging worden. Elke Amsterdammer moet voldoende de mogelijkheid krijgen om te reageren op de bouwplannen.” De gemeente publiceert nu vergunningsaanvragen op de website en de echte grote aanvragen in de krant. PvdD wilt dat er meer aandacht aan geschonken wordt. In andere landen is het al gebruikelijk dat er een groot bord wordt geplaatst met informatie over de plannen.

Lokale communicatie met digitaal billboard

LEDimpact beschikt over de beste, meest innovatieve LED schermen van Nederland. Deze digitale billboards / bouwborden zijn bij uitstek geschikt voor het voorstel van PvdD. De LED schermen van LEDimpact zijn flexibel te plaatsen, dus ook precies daar waar de omwonenden zich bevinden. De hoge beeldresolutie van het tijdelijke LED schermen biedt zowel afbeelding als video mogelijkheden. Door niet alleen tekst te tonen, maar ook hoe het eruit gaat zien biedt je omwonenden de kans om een goede mening te vormen. Daarmee zorgt de gemeente voor een echte kwaliteitsstap in de goede richting.

Voorstel digitaal billboard met 95% doorgang

De gemeenteraad van Amsterdam moet nog instemmen met het voorstel van PvdD, maar de verwachtingen zijn positief. Johan van Lammeren bedacht ook de twee succesvolle concepten belasting voor festivalbezoekers en de ja-ja stickers. LEDimpact ondersteunt graag het bouwplannenvoorstel met de beste LED schermen van Nederland. Klik hier voor een offerteaanvraag van digitale billboards / bouwborden.

× Chatten? Available from 08:00 to 16:30 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday