Voor hoeveel tijd kan ik een LED scherm huren?

LEDimpact heeft 2 soorten LED schermen. Afhankelijk van de inzetduur adviseren we je graag het juiste LED scherm. Hieronder een eerste indicatie:

  • Het mobiele LED scherm is per dag inzetbaar.
  • Het vaste LED scherm is per week inzetbaar. (Mogelijkheden voor korte inzet, zoals een weekend.)

De huurperiode is niet gebonden aan een maximale tijd. Indien er een vergunning nodig is voor jouw gewenste locatie is de maximale inzetperiode de geaccordeerde vergunningperiode.

Hoe groot is mijn bereik met het LED scherm van LEDimpact?

Het LED scherm bereik is afhankelijk van de geselecteerde locatie. Dit bekijken we dan ook graag met jou samen als duidelijk is op welke locatie je wilt staan. Opvalwaarde heb je gegarandeerd doordat de LED schermen van LEDimpact de hoogste beeldresolutie in Nederland hebben (P6). Door dit te combineren met een sterk staaltje projectmanagement haalt LEDimpact voor jou het maximale bereik uit de campagneperiode.

Vanaf welke afstand zien mensen de boodschap op het LED scherm van LEDimpact?

De kijkafstand van zowel het mobiele als vaste LED scherm is 150 meter. Iedereen binnen 150 meter kan jouw boodschap scherp lezen. Buiten de 150 meter valt jouw boodschap nog steeds op door de hoge beeldkwaliteit en het afgegeven LED licht.

Hoe snel kan een LED scherm van LEDimpact staan?

De plaatsing neemt maximaal één uur in beslag. Wil je met spoed een LED scherm plaatsen? Neem dan contact op met LEDimpact. Dan bespreken we de snelste mogelijke inzet van een LED scherm.

Wat voor soort bestanden kan ik tonen op de LED schermen van LEDimpact?

Op onze LED schermen kunnen verschillende bestanden getoond worden. Dit kunnen videobestanden en statische afbeeldingen zijn. Video’s mogen alleen getoond worden als dit het verkeer niet in gevaar brengt. Twijfel je over welk soort bestand jouw boodschap optimaal gaat overbrengen? LEDimpact geeft je graag advies. Je kunt ook ons kennisbank artikel bekijken voor meer specificaties.

Dien ik een vormgegeven bestand aan te leveren of ontwerpt LEDimpact ook?

De keuze is aan jou. LEDimpact kan jouw LED scherm boodschap vormgeven, maar jij kan ook je eigen vormgever het materiaal laten ontwikkelen voor het LED scherm. Indien LEDimpact de beelden ontwikkelt rekenen wij hier additionele kosten voor. We ontvangen dan graag de huisstijl in hoge resolutie alvorens we starten met de opmaak. Voorafgaand aan de inzet dienen we een akkoord te krijgen op de uiting.

Waar kan ik de aanleverspecificaties vinden voor de content?

Zodra de offerte akkoord is ontvang je de aanleverspecificaties van jouw persoonlijke projectmanager.

Kan ik tussendoor het getoonde materiaal wisselen en/of een contentplanning meegeven?

De LED schermen van LEDimpact kunnen datgene tonen wat jij wilt. Wil je in de ochtendspits een andere boodschap dan in de avondspits? LEDimpact regelt het voor jou! Op basis van tijd, temperatuur en zelfs op basis van voorbijgangers kunnen wij de content instellen.  Materialen tussendoor wisselen en een contentplanning is dus mogelijk. Indien je last-minute materiaal wilt wisselen pakken wij dit z.s.m. op.

Is er voor het LED scherm een vergunning nodig?

LEDimpact kijkt samen met jou of er een vergunning nodig is. Indien deze nodig is kan LEDimpact deze vergunning voor jou aanvragen. Dit betekent voor jou dat je niet in de gemeentezaken hoeft te duiken. LEDimpact ontzorgt jou hierin.

Onze missie is jou de allerbeste LED schermen te leveren zonder enige zorgen. Wij doen het projectmanagement, regelen transport en sluiten alles aan.

Het laatste led-nieuws

Billboard

Een billboard is een reclamebord waar een merk een communicatie uiting op kan plaatsen. Een merk zet een billboard in om de doelgroep aan te spreken met een bepaalde boodschap. Dit kan gaan om productinformatie, een openingsdatum of algemene branding om de...

Total kiest voor LEDimpact op Tankstations

LEDimpact en Total zijn in december 2018 een mooie samenwerking aangegaan. Zo mochten wij LED schermen plaatsen op drie gloednieuwe Total vestigingen in Harmelen, Ede en Wolsum. Alles kwam op de schermen voorbij: openingsaankondigingen, dagaanbiedingen,...

Reclame

Met een reclame kan een merk de doelgroep op een effectieve manier aanspreken met als doel: het aanzetten tot aankoop en/of branden. Een reclame kan geuit worden via verschillende media. Hoe hoger het bereik van deze media, hoe effectiever de reclame doorgaans is....

Pin It on Pinterest