groot LED scherm kopen?

Opvallen met je eigen LED scherm van 8m². LED'S GO!
Meer informatie

  Het enige tijdelijke, mobiele led-scherm van nederland

Koop een LED scherm

Met een eigen LED scherm kunt u 24/7 uw doelgroep aanspreken met pakkende boodschappen in het verlengde van de doelstellingen. Het LED-scherm is mobiel en kan dus tijdelijk op een locatie worden geplaatst. Zo zit u niet vast aan één specifieke locatie voor de plaatsing van het LED scherm. Wilt u uw content aanpassen per week, dag of dagdeel? Geen probleem! Aanpassen kan wanneer u wil.

De LED schermen hebben een prachtig design met een LED oppervlak van 8 m2. Dat op een poot van maar liefst 5 meter maakt dat niemand om de boodschap heen kan. Passanten kunnen de content al vanaf grote afstand zien en hebben zo genoeg tijd om de boodschap goed door te laten dringen. Dat is pas merkbeleving.

Het LED scherm is een geweldige eyecatcher waarmee u uw doelgroep aanspreekt waar u wilt, wanneer u wilt. Door een LED scherm aan te schaffen bent u altijd verzekerd van een ludiek podium voor uw boodschap.

LED oppervlak van maar liefst 8 m2
5,9 mm pixel pitch (ruimte tussen de pixels)
24/7 inzetbaar en op afstand aan/uit te zetten
Content op afstand aan te passen
Mogelijkheid om zowel stilstaand- als bewegend beeld te te tonen

Neem contact met ons op voor meer informatie.

TIJDEN VERANDEREN. DYNAMISCH BEELD IS HETGEEN WAT MENSEN GRAAG WILLEN ZIEN.  LED SCHERMEN ZIJN HIERVAN EEN GEWELDIG VOORBEELD.

Wilt u een LED scherm kopen?

Laat het ons weten, wij helpen u verder

Vul het contactformulier in of bel ons op 035-3034280

9 + 7 =

Veelgestelde LED vragen

Hoe groot is het bereik van een LED scherm?

Het LED scherm bereik is afhankelijk van de geselecteerde locatie. Dit bekijken we dan ook graag met jou samen als duidelijk is op welke locatie je wilt staan. Opvalwaarde heb je gegarandeerd doordat de LED schermen van LEDimpact de hoogste beeldresolutie in Nederland hebben (P6). Door dit te combineren met een sterk staaltje projectmanagement wij voor jou het maximale bereik uit de campagneperiode. Lees meer over het bereik.

Is het LED scherm van grote afstand leesbaar?

De kijkafstand van zowel het mobiele als vaste LED scherm is 150 meter. Iedereen binnen 150 meter kan jouw boodschap scherp lezen. Buiten de 150 meter valt jouw boodschap nog steeds op door de hoge beeldkwaliteit en het afgegeven LED licht.

Wat voor bestanden kunnen er op het LED scherm?

Op onze LED schermen kunnen verschillende bestanden getoond worden. Dit kunnen videobestanden en statische afbeeldingen zijn. Video’s mogen alleen getoond worden als dit het verkeer niet in gevaar brengt. Twijfel je over welk soort bestand jouw boodschap optimaal gaat overbrengen? LEDimpact geeft je graag advies. Je kunt ook ons kennisbank artikel bekijken voor meer specificaties.

Heb ik een vergunning nodig?

LEDimpact kijkt samen met jou of er een vergunning nodig is. Indien deze nodig is kunnen wij deze vergunning voor jou aanvragen. Dit betekent voor jou dat je niet in de gemeentezaken hoeft te duiken. LEDimpact ontzorgt jou hierin.

× Chatten? Available from 08:00 to 16:30 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday