Over LEDimpact

Over LEDimpact

Over LEDimpact

De nummer #1 in tijdelijke buitenreclame

Over LEDimpact

LEDimpact biedt jou de beste LED schermen van Nederland in een scherp design. Onze Out of Home led schermen geven jouw boodschap de impact en kwaliteit die het verdient. (Dat is jouw boodschap namelijk waard!) De LED schermen van LEDimpact zijn door heel Nederland inzetbaar flexibel inzetbaar en ondersteunen jouw campagne.

Onze missie is jou de allerbeste LED schermen te leveren zonder enige zorgen. Wij doen het projectmanagement, regelen transport en sluiten alles aan.

Waarom een LED scherm huren bij LEDimpact?

Je wilt je doelgroep bereiken met een unieke boodschap op de juiste plek, op het juiste moment. De LED schermen van LEDimpact creëren een haarscherp podium op een strategische plek waar timing en ruimte elkaar versterken. Een podium dat op zichzelf staat of onderdeel is van een grotere communicatie campagne. LEDimpact versterkt en verrast met content die echt tot leven komt. Door meerdere visuals of bewegend beeld te tonen op een oppervlak van maar liefst 8 m2 laat je alle gangbare abri’s achter je en kom je nog dichter bij je doelgroep. Met LED reclame maak je indruk! Van het scouten van locaties tot het aanvragen van vergunningen, LEDimpact leidt de volledige campagne in banen. Zo hoef jij alleen nog na te denken over de beste content voor je doelgroep. LED’s do this!

Pin It on Pinterest