groot LED scherm huren?

je weet zeker dat je optimaal wil opvallen. LED'S GO!
Offerte aanvragenMeer informatie

groot LED scherm huren?

je weet zeker dat je optimaal wil opvallen. LED'S GO!
Offerte aanvragenMeer informatie

 DE SPECIALIST IN TIJDELIJKE BUITENRECLAME

HUUR EEN LED SCHERM

De LED schermen van LEDimpact hebben een elegant design en een haarscherp beeld op 8 m2 LED oppervlak. Met een LED scherm bereikt u de doelgroep op het juiste moment, op de juiste plek. Huur een LED scherm en creëer de perfecte eyecatcher voor uw doelgroep bij uw winkel, evenement of strategisch gekozen plek waar de doelgroep zicht bevindt. LEDimpact. Right time, right place, right stage.

 Specificaties:

LED oppervlak van 8 m2
6 mm pitch
24/7 inzetbaar + te bedienen op afstand
Mogelijkheid om verschillende visuals of bewegend beeld te  plaatsen
Full service pakket (research locatie, plaatsen + verwijderen scherm, beeldverslag)
LED scherm wordt gezien door 93% van de passanten

led scherm bij de esso via ledimpact - voucheractie
LED scherm huren zorgt voor duidelijke boodschap bij Total tankstation
LED scherm ingezet voor Ziggo Den Bosch
led scherm gehuurd door rabobank via ledimpact

HIGHLIGHTS VAN ONZE LED SERVICE

LEDimpact heeft de nieuwste schermen

Haarfijn beeld

LEDimpact heeft LED-schermen van uitermate hoge kwaliteit. Dit betekent dat geen voorbijganger om een LED-scherm van LEDimpact heen kan.

Flexibele plaatsing

De MidiLED is een LED scherm dat verplaatst kan worden. Dit betekent dus ook dat die bijna overal neergezet kan worden

Project-management

LEDimpact ontzorgt jou van A-Z. Van aanvraag tot installatie & van contentmanagement tot fotorapportage.

Transport & stroom

Jouw LED scherm wordt geleverd op locatie. Binnen no time ben jij online. Met externe stroommogelijkheid.

Specificaties

Tot 8m2 oppervlakte
Kwalitatieve LED schermen
Kijkafstand tot 150 meter
Supersnel online
Geplaatst waar jij wilt
Krachtstroom: 380 volt
Weerbestendig

Vraag direct een offerte aan

Z

Ontvang binnen 24 uur alle informatie die jij nodig hebt voor het huren & van een LED scherm.

Z

Snel en flexibel inzetbaar

Z

De beste LED schermen van Nederland

Z

Wij pakken het volledige projectmanagement op

Z

Al vanaf €1499,-

Het proces van een LED scherm huren

Stap 1: Scouten locatie

Als eerst scouten wij een geschikte locatie. Bij het scouten van een locatie houden wij rekening met een aantal factoren:

  • De locatie bevindt zich in het verzorgingsgebied van de klant;
  • De locatie is een drukbezochte plek waar veel traffic komt (high traffic locatie);
  • Op de locatie kan het LED scherm mooi tot zijn recht komen en zijn er geen objecten die het zicht belemmeren (denk aan bomen of huizen).
  • Op de locatie is bij voorkeur een krachtstroomvoorziening aanwezig.

Stap 2: Goedkeuring locatie

LEDimpact zoekt uit of er vergunningen nodig zijn voor de beoogde locatie. Is dit het geval, dan worden deze aangevraagd. Anders legt het contact met de particuliere grondeigenaar of vastgoedbeheerder van de locatie en stuurt aan op een samenwerking. Krijgen wij een akkoord, dan is LEDimpact het aanspreekpunt voor de grondeigenaar en zal praktische zaken verder afstemmen met de eigenaar.

Stap 3: Regelen stroomvoorziening

Een LED scherm heeft (kracht) stroom nodig. LEDimpact houdt hier al rekening mee bij het scouten van de locatie. Mocht er geen krachtstroom aanwezig zijn op de gewenste locatie dan werken wij met een aggregaat.

Stap 4: Aanleveren content en jouw doelgroep bereiken

LEDimpact denkt graag mee over een pakkende boodschap binnen de voorwaarden voor reclame in de openbare ruimte. Zo mag bewegend beeld (filmpje) niet te lang duren om de aandacht van de passant (vaak weggebruiker) niet te lang vast te houden. Daarbij is het niet wenselijk voor de impact van jouw boodschap om deze te lang te maken. Als je weet welke content jij wilt gebruiken voor de inzet, lever je dit aan bij LEDimpact en doen wij de rest!

Het grote voordeel van een LED scherm is dat je de content kunt afwisselen. Zo kun je elke dag andere content laten zien. Denk hierbij aan het aftellen (in dagen) tot een opening. Zelfs kun je deze content op een dagdeel aanpassen zodat je de doelgroep aanspreekt met een boodschap, relevant op voor dat moment. Denk aan passanten die naar hun werk gaan of juist terugkomen. Hier kun je met een boodschap + aanbieding op inspelen.

TIJDEN VERANDEREN. DYNAMISCH BEELD IS HETGEEN WAT MENSEN GRAAG WILLEN ZIEN.  LED SCHERMEN ZIJN HIERVAN EEN GEWELDIG VOORBEELD.

Veelgestelde LED vragen

Voor hoeveel tijd kan ik een LED scherm huren?

Het vaste LED scherm is per week inzetbaar met mogelijkheden voor een korte inzet, zoals een weekend. De huurperiode is niet gebonden aan een maximale tijd. Indien er een vergunning nodig is voor jouw gewenste locatie is de maximale inzetperiode de geaccordeerde vergunningperiode.

Wat is de levertijd van een LED scherm?

De plaatsing neemt maximaal één uur in beslag. Wil je met spoed een LED scherm plaatsen? Neem dan contact op met LEDimpact. Dan bespreken we de snelste mogelijke inzet van een LED scherm.

Hoe groot is het bereik van een LED scherm?

Het LED scherm bereik is afhankelijk van de geselecteerde locatie. Dit bekijken we dan ook graag met jou samen als duidelijk is op welke locatie je wilt staan. Opvalwaarde heb je gegarandeerd doordat de LED schermen van LEDimpact de hoogste beeldresolutie in Nederland hebben (P6). Door dit te combineren met een sterk staaltje projectmanagement wij voor jou het maximale bereik uit de campagneperiode. Lees meer over het bereik.

Is het LED scherm van grote afstand leesbaar?

De kijkafstand van zowel het mobiele als vaste LED scherm is 150 meter. Iedereen binnen 150 meter kan jouw boodschap scherp lezen. Buiten de 150 meter valt jouw boodschap nog steeds op door de hoge beeldkwaliteit en het afgegeven LED licht.

Wat voor bestanden kunnen er op het LED scherm?

Op onze LED schermen kunnen verschillende bestanden getoond worden. Dit kunnen videobestanden en statische afbeeldingen zijn. Video’s mogen alleen getoond worden als dit het verkeer niet in gevaar brengt. Twijfel je over welk soort bestand jouw boodschap optimaal gaat overbrengen? LEDimpact geeft je graag advies. Je kunt ook ons kennisbank artikel bekijken voor meer specificaties.

Heb ik een vergunning nodig?

LEDimpact kijkt samen met jou of er een vergunning nodig is. Indien deze nodig is kunnen wij deze vergunning voor jou aanvragen. Dit betekent voor jou dat je niet in de gemeentezaken hoeft te duiken. LEDimpact ontzorgt jou hierin.

Wie ontwerpt het beeld?

De keuze is aan jou. LEDimpact kan jouw LED scherm boodschap vormgeven, maar jij kan ook je eigen vormgever het materiaal laten ontwikkelen voor het LED scherm. Indien LEDimpact de beelden ontwikkelt rekenen wij hier additionele kosten voor. We ontvangen dan graag de huisstijl in hoge resolutie alvorens we starten met de opmaak. Voorafgaand aan de inzet dienen we een akkoord te krijgen op de uiting.

Kan ik de boodschap wisselen tijdens de campagne?

De LED schermen van LEDimpact kunnen datgene tonen wat jij wilt. Wil je in de ochtendspits een andere boodschap dan in de avondspits? LEDimpact regelt het voor jou! Op basis van tijd, temperatuur en zelfs op basis van voorbijgangers kunnen wij de content instellen. Materialen tussendoor wisselen en een contentplanning is dus mogelijk. Indien je last-minute materiaal wilt wisselen pakken wij dit z.s.m. op.

× Chatten? Available from 08:00 to 16:30 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday