LED projecten

LED scherm voor Delta in Zeeland

Wij zetten een LED scherm in voor het merk dat verbindt: Delta. Delta was op zoek naar een manier om de consument te triggeren voor glasvezel. De content moest opvallen, de boodschap moest triggeren en de doelgroep moest opgezocht worden in het verzorgingsgebied. Wij plaatsten een LED scherm op geschikte locatie.

Mobiel LED scherm op ADE

Amsterdam Dance Event was een feestje. Voor SLAM FM reden wij rond met een mobiel LED scherm door dansend Amsterdam. De hele stad heeft de campagne van SLAM gezien. Van studenten op de Wibautstraat tot toeristen bij het Iamsterdam punt. De combinatie tussen een rijdend LED scherm, lekkere muziek en een knallend promotieteam dat flyers uitdeelde was een succes. Amsterdam is voorbereid op de SLAM Mix Marathon XXL.

Rabobank led reclame

LEDimpact maakt graag gebruik van de drukte in Nederland tijdens nationale feestdagen. Zo stonden we met Koningsdag op meerdere high traffic locaties in Nederland en boden we ondernemers de optie om de zichtbaarheid op een LED scherm te delen. De kwaliteit blijft hetzelfde, het kostenplaatje wordt nog aantrekkelijker. De Rabobank maakte graag gebruik van deze unieke kans en was zichtbaar op één van de drukste spots in de stad met Koninklijk bezoek: Groningen. Een Koninklijk podium met misschien wel Koninklijke aandacht!

Ziggo Zakelijk

Voor Ziggo Zakelijk faciliteert LEDimpact campagnes door heel Nederland. De LED schermen bereiken de doelgroep herhaaldelijk op strategische punten in het promotiegebied. De LED schermen zijn een belangrijk onderdeel van een grote landelijke business to business campagne en vergroten de awareness voor de producten van Ziggo met succes!

Mercedes

LEDimpact is het perfecte communicatiemiddel voor de automotive branche. Een auto komt op een LED scherm namelijk echt tot leven. Denk aan een rijdende auto in haarscherpe kwaliteit; zichtbaarheid vanuit verschillende hoeken en koplampen die echt oplichten. Mercedes maakte graag gebruik van dit unieke podium voor de lancering van de nieuwste versie het populairste model. Bij meerdere dealers in Nederland reed de schitterende A-Klasse nog net niet van het scherm af!