LED scherm huren

in amsterdam?

Home » LED scherm huren Amsterdam

Huur een led scherm in amsterdam

Amsterdam is een uitgelezen stad om LED reclame in te zetten. De hoofdstad van Nederland, de stad waar het allemaal gebeurt. Denk aan LED reclame op het Leidse plein of in de Kalverstraat waarmee je duizenden passanten per dag aanspreekt. Of een opvallend LED scherm aan de Amsterdamse grachten waarmee je voortdurend fietsers, voetgangers en auto’s bereikt. Een LED scherm in Amsterdam kan op talloze locaties worden geïnstalleerd. LEDimpact heeft vaste locatie partners in Amsterdam waardoor wij uitsluitend A-locaties aan kunnen bieden jouw LED scherm in Amsterdam.

Specificaties

Tot 8m2 oppervlakte
Haarscherpe LED schermen
Kijkafstand tot 150 meter
Supersnel online
Geplaatst waar jij wilt
Krachtstroom: 380 volt
Weerbestendig

Bereik jouw doelgroep

in amsterdam

Communiceer jouw boodschap haarscherp op 8m² en bereik jouw doelgroep in Amsterdam. Meten is weten, we zetten wat cijfers voor je op een rijtje. Amsterdam heeft 863.202 inwoners. Leuk weetje: Amsterdam telt meer fietsers dan inwoners, namelijk 900.000. Voor de merken die zich op de jongere doelgroep richten: in de stad wonen 47.168 studenten en studeren 108.442 studenten. Amsterdam heeft een gemiddeld festival aantal van 128 festivals per seizoen met 4.727.546 bezoekers. High traffic locaties in Amsterdam: Kalverstraat: 40.000 bezoekers op zaterdag!

inwoners in Amsterdam

Bereik per dag mogelijk

Inzetbaar

LED schermen van LEDimpact worden door maar liefst 93% van alle passanten gezien. Een LED scherm in Amsterdam is een echte eye-catcher met het elegante design. Je kunt jouw boodschap 24/7 communiceren en op afstand aanpassen. Zo bereik je de juiste mensen met de juiste boodschap, op de juiste tijd en de perfecte locatie in Amsterdam.

Altijd de nieuwste LED schermen

Hoogste beeldresolutie

s

Inclusief transport & stroom

Meer informatie? Let us know!

Z

Ontvang binnen 24 uur alle informatie die jij nodig hebt voor het huren van een LED scherm.

Z

Snel en flexibel inzetbaar

Z

LED schermen met haarfijn beeld

Z

Wij pakken het volledige projectmanagement op

× Chatten? Available from 08:00 to 16:30 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday