LED scherm huren

voor een Beurs?

Home » LED scherm huren voor een beurs

Zet een LED scherm in op een beurs

Hoe vergroot je je bereik, verhoog je de kwaliteit van je bereik en verklein je je de waste? Door een LED scherm in te zetten op een beurs!

Een beurs is een georganiseerd evenement in een bepaalde branche waar vaak duizenden mensen op afkomen. Omdat bezoekers van een beurs bij voorbaat al interesse hebben in producten of diensten op deze beurs, is dit een interessant publiek om aan te spreken met een merk binnen deze branche. Een LED scherm inzetten op een (passende) beurs heeft daarom een hoog rendement: alle bezoekers die je aanspreekt behoren in principe tot jouw doelgroep.

Specificaties

Tot 8m2 oppervlakte
Haarscherpe LED schermen
Kijkafstand tot 150 meter
Supersnel online
Geplaatst waar jij wilt
Krachtstroom: 380 volt
Weerbestendig

LED scherm Jaarbeurs

De Jaarbeurs in Utrecht trekt jaarlijks zo’n 2,3 miljoen bezoekers met bijna 8.500 beurzen, congressen en vergaderingen. In de Jaarbeurs worden uiteenlopende beurzen georganiseerd. Van Beurs Eigen Huis tot Mobile Healthcare Event en van Platenbeurs tot Fitfair. Alles komt voorbij in dit bruisende gebouwencomplex op steenworp afstand van Utrecht Centraal Station. Met een LED scherm bij een van de entrees van de Jaarbeurs of op de aanlooproute vanaf het station weet je zeker dat je optimaal gebruik maakt van dit ludieke middel.

Huishoudbeurs Amsterdam RAI

In de RAI van Amsterdam wordt elk jaar in februari de Huishoudbeurs georganiseerd. Hier vind je de (92 %) vrouwelijke bezoeker opzoek naar koopjes en aanbiedingen. Deze beurs heeft een gemiddeld bezoekersaantal van 235.000 en 83 % van de bezoekers doet een aankoop. Een LED scherm op deze beurs in Amsterdam-Zuid is een hele goede keuze voor een optimaal bereik!

Margriet Winterfair Brabanthallen ‘s- Hertogen Bosch

Met meer zo’n 70.000 bezoekers per editie is de Margriet Winterfair een uitgelezen beurs om jouw merk een podium te geven met een LED scherm. De gemiddelde bezoeker besteedt € 90,- op de beurs en 99 % doet een aankoop. De bezoeker van deze beurs staat op het moment van bezoek open voor commerciële aanbiedingen en vorm daarmee een interessante doelgroep die je bereikt op precies het juiste moment.

Bereik jouw doelgroep

op een beurs

Door een LED scherm op een beurs in te zetten, kun je veel mensen binnen jouw doelgroep bereiken. Als je ervoor zorgt dat de boodschap aansluit op de doelgroep die een specifieke beurs trekt zul je veel impact maken.

LED schermen van LEDimpact worden door ongeveer 93% van alle passanten gezien. Een LED scherm op een beurs valt op met een elegant design en een goed vormgegeven campagne. Jouw boodschap is 24/7 zichtbaar en op afstand aanpassen. Zo bereik je de juiste mensen met de juiste boodschap, op de juiste tijd op de beurs waar jij gezien wilt worden.

Altijd de nieuwste LED schermen

Hoogste beeldresolutie

s

Inclusief transport & stroom

Meer informatie? Let us know!

Z

Ontvang binnen 24 uur alle informatie die jij nodig hebt voor het huren van een LED scherm.

Z

Snel en flexibel inzetbaar

Z

LED schermen met haarfijn beeld

Z

Wij pakken het volledige projectmanagement op

× Chatten? Available from 08:00 to 16:30 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday