LED scherm huren

voor Festivals?

Creëer een groot bereik met jouw LED scherm op een festival dat jij kiest.

Home » LED scherm huren voor outdoor festivals

LED scherm inzetten op festivals?

Duizenden mensen tegelijk aanspreken op het juiste moment: het moment dat ze de tijd van hun leven hebben, is dat mogelijk? Zeker, met een LED scherm inzet op een festival!

Muziekfestivals, theaterfestivals, foodfestivals. Nederland houdt van festivals. In 2018 telde Nederland 836 grote festivals met 18 miljoen bezoekers in totaal. De bezoekers van een festival komen naar het festival voor ontspanning. Dit maakt het moment waarop je de doelgroep bereikt interessant. Tel daarbij op het massale bereik en het ludieke, opvallende karakter van een LED scherm en tel uit je winst.

Specificaties

Tot 8m2 oppervlakte
Haarscherpe LED schermen
Kijkafstand tot 150 meter
Supersnel online
Geplaatst waar jij wilt
Krachtstroom: 380 volt
Weerbestendig

A Day at the park

20.000 bezoekers, sprookjesachtige wezens en midden in het bos! We hebben het natuurlijk over ‘A Day at the park’! De roots van dit festival liggen in het Amsterdamse bos maar dit jaar gaat het festival naar het Kralingse bos in Rotterdam. Huur een LED scherm op- of in de buurt van dit sprookjesachtige festival en bereik de doelgroep op een magisch moment.

Parkpop

Parkpop is een gratis muziekfestival in het Zuiderpark in Den Haag en trekt jaarlijks rond de 200.000 bezoekers. Hiermee is dit festival het grootste gratis festival van Nederland. Er treden zowel nationale als internationale artiesten op en sinds 2014 is ook Parkpop Saterday Night toegevoegd. Met een LED scherm op dit festival weet je zeker dat je een massaal bereik hebt op een uniek.

De Parade

Reis met een LED scherm mee met de Parade door Nederland! In 2018 trok de parade 231.000 bezoekers. Dit theaterfestival reist in 54 dagen door Nederland en bezoekt de grote steden Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Den Haag. Bereik de bezoekers van de parade met een LED scherm en maak deel uit van een mooie paradeavond met jouw merk!

Bereik jouw doelgroep

in op een festival

Opvallen op een festival doe je met een LED scherm. Het grote scherm van 8m² is goed leesbaar, zelfs vanaf een grote kijkafstand.

Festivals per jaar

Bezoekers

Inzetbaar

LED schermen van LEDimpact worden door maar liefst 93% van alle passanten gezien in reguliere situaties. Op een festival kan dat nóg hoger liggen doordat het grote scherm goed opvalt. Zeker wanneer je de LED wall bij een podium in de buurt zet is het een echte eye-catcher. Het strakke design zorgt ervoor dat het een mooi geheel is. Je kunt jouw boodschap 24/7 communiceren en op afstand aanpassen. Zo bereik je de juiste mensen met de juiste boodschap, op de juiste tijd.

Altijd de nieuwste LED schermen

Hoogste beeldresolutie

s

Inclusief transport & stroom

Vraag direct een offerte aan

Z

Ontvang binnen 24 uur alle informatie die jij nodig hebt voor het huren & van een LED scherm.

Z

Snel en flexibel inzetbaar

Z

De beste LED schermen van Nederland

Z

Wij pakken het volledige projectmanagement op

Z

Al vanaf €1499,-

× Chatten? Available from 09:00 to 17:30 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday