LED scherm huren

in Utrecht?

Home » LED scherm huren utrecht

Huur een LED scherm in Utrecht

Utrecht met haar Oude gracht, Domtoren, Museumkwartier en bruisende ministad met honderden winkels, zalen, woningen, kantoren en station: Hoog Catharijne. Deze stad leent zich perfect voor het plaatsen van een LED scherm. Utrecht heeft het op vier na grootste inwonersaantal van Nederland en bruist dag en nacht. Kortom: veel mogelijkheden om jouw doelgroep te bereiken op het juiste moment.

Bereik 93% van alle passanten op een aantal goede locaties in Utrecht, zoals op het station, de Jaarbeurs of de Uithof.

Specificaties

Tot 8m2 oppervlakte
Haarscherpe LED schermen
Kijkafstand tot 150 meter
Supersnel online
Geplaatst waar jij wilt
Krachtstroom: 380 volt
Weerbestendig

Hoog Catharijne

Verras jouw potentiële klanten met jouw merk op high traffic locaties bij Hoog Catharijne. Zo ben je zichtbaar bij duizenden forenzen, dagjesmensen en passanten per uur.

Jaarbeurs Utrecht

In de jaarbeurs worden dagelijks grootschalige evenementen, beurzen en congressen georganiseerd. Bereik jouw doelgroep op deze zakelijke trekpleisters bij de entree met een opvallend LED scherm.

Uithof en Neude

Richt jij je liever op de jongere doelgroep van Utrecht? Dan raden wij je aan om een LED scherm te plaatsen op het Uithof om de duizenden studenten aan te spreken. Plaats je dan ook nog een LED scherm op het Neude of de Oude gracht waar het merendeel van de studenten heengaat voor een drankje, dan weet je zeker dat je goed zit!

Bereik jouw doelgroep

in Utrecht

Met een LED scherm bereik je in Utrecht veel studenten, reizigers en inwoners. Op een scherm van 8m² valt jouw boodschap goed op. Wij zetten even wat belangrijke cijfers voor je op een rijtje die relevant zijn voor Utrecht. Wist je bijvoorbeeld dat de stad momenteel 51.000 studenten telt op de uithof en 352.795 heeft? Een deel daarvan reist dagelijks via Utrecht Centraal Station. Mede hierdoor bezoeken 176.292 reizigers per dag Hoog Catharijne. Dan heeft Utrecht ook nog de Jaarbeurs met meer dan 2.100.000 bezoekers per jaar. Kortom, Utrecht biedt als stad veel mogelijkheden om op te vallen.

inwoners in Utrecht

studenten in Utrecht

Inzetbaar

LED schermen van LEDimpact worden door ongeveer 93% van alle passanten gezien. Een LED scherm in Utrecht valt op met een elegant design en een goed vormgegeven campagne. Jouw boodschap is 24/7 zichtbaar en op afstand aanpassen. Zo bereik je de juiste mensen met de juiste boodschap, op de juiste tijd en de perfecte locatie in Utrecht.

Altijd de nieuwste LED schermen

Hoogste beeldresolutie

s

Inclusief transport & stroom

Meer informatie? Laat het ons weten

Z

Ontvang binnen 24 uur alle informatie die jij nodig hebt voor het huren van een LED scherm.

Z

Snel en flexibel inzetbaar

Z

LED schermen met haarfijn beeld

Z

Wij pakken het volledige projectmanagement op

× Chatten? Available from 08:00 to 16:30 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday