Groot LED scherm huren voor
het Ek voetbal van 2021?

Het EK voetbal van 2021

Van Rome tot Glasgow en van Dublin tot Budapest. Onze leeuwen hebben zich gekwalificeerd voor dit geweldige voetbaltoernooi dus Nederland kan alle oranje meuk weer van zolder halen om als echte leeuwen mee te brullen met onze mannen. Thuis voor de buis óf in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam waar een groot deel van de wedstrijden gespeeld gaat worden. Hoe gaaf is dat! Hoe maak je als merk nou optimaal gebruik van dit evenement?

Faciliteer als merk een groot scherm voor het zien van EK wedstrijden

Waarom niet een stapje verder denken? LEDimpact heeft de perfecte televisieschermen voor een EK wedstrijd. Groot oppervlak, haarscherp beeld met geluidsmogelijkheid en live stream verbinding. Er is alleen één verschil met de wedstrijd van de NOS: in de rust van de wedstrijd verschijnt jouw merk op het scherm. Met vast- of bewegend beeld spreek jij de doelgroep aan. Kunnen ze de spanning nog aan? Jouw merk steekt ze een hart onder de oranje riem. Als dat geen perfecte merkbeleving is…? Huur een LED scherm tijdens het EK voetbal en geef jouw doelgroep een onvergetelijke beleving.

Met een groot LED scherm faciliteer je als merk de perfecte setting voor een voetbalwedstrijd. Zo groot en scherp heeft jouw doelgroep nog niet eerder een EK wedstrijd gezien. Het scherm staat op een elegante poot van 2,5 meter hoog (oranje boven toch?).

De voordelen

R

Jouw eigen reclame tussen de wedstrijden door

R

Tover jouw terrein om in een bioscoop

R
Creëer een groot bereik
R

Verbind een grote doelgroep aan jouw merk

R

Zet de LED schermen flexibel in

R

Wij sluiten alles voor je aan

Dit is ons LED scherm

Tot 8m2 oppervlakte
Haarscherpe LED schermen
Kijkafstand tot 150 meter
Supersnel online
Geplaatst waar jij wilt
Krachtstroom: 380 volt
Weerbestendig

Waarom een groot LED scherm inzetten tijdens het EK voetbal?

Het EK betekent: competitie, sport, voetbal, Europa, saamhorigheid, feest, winst en verlies. Voor commercieel Nederland betekent het ook: heel veel traffic en de beste spotlights voor je merk. Nederland loopt namelijk uit tijdens EK wedstrijden. We willen samen op een groot scherm kijken, we willen de polonaise lopen na een goal en het is nou eenmaal leuker om je stem te verliezen in het bijzijn van al je vrienden. Tijdens het EK is Nederland vele bioscopen rijker dan normaal. Kroegen, restaurants, marktterreinen: we zetten alle zeilen bij om (hup) Holland (hup) bij elkaar te brengen.

Als jij als merk zichtbaar wilt zijn bij jouw doelgroep voor- tijdens of na een wedstrijd, dan biedt LEDimpact dé manier. Plaats een groot LED scherm op- of bij de terreinen waar het EK gevierd wordt en je bereikt je doelgroep massaal op het perfecte moment. Zichtbaarheid in licht en donker op maar liefst 8 m2. Succes gegarandeerd. Huur een LED scherm tijdens het EK en creëer zichtbaarheid voor jouw merk tijdens een van de mooiste evenementen van Europa!

Stel je eigen pakket samen voor een groot LED scherm tijdens het EK

Het EK duurt een hele maand en bestaat uit 51 wedstrijden. Wil jij alleen zichtbaar zijn tijdens de wedstrijden van Nederland? Of alleen tijdens wedstrijden in de Johan Cruijff ArenA? Of gaat je voorkeur uit naar het hele pakket en zichtbaarheid tijdens het ek van 2021?

Altijd de nieuwste LED schermen

Hoogste beeldresolutie

s

Inclusief transport & stroom

Goede locaties om een groot LED scherm te plaatsen tijdens het EK

Waar kun je als merk het beste zichtbaar zijn op een groot LED scherm tijdens het EK? In de stadscentra van de grote steden, zullen de meeste kijkers zich verzamelen. Amsterdam als hart van het EK (want de bezitter van de Johan Cruijff ArenA) biedt het Museumplein, het Leidse plein, de Pijp als buurt met vele kroegjes en terrasjes en de aanlooproutes naar de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam Zuid-Oost. Denk ook aan marktterreinen als de Dappermarkt, Albert Cuyptstraat en het NDSM terrein.

LEDimpact kijkt graag met je mee voor een geschikte locatie in Nederland!

Vragen? Neem Contact op

Neem contact op met LEDimpact. Graag gaan we met je in gesprek over de perfecte timing, locatie én boodschap voor een groot LED scherm tijdens het EK 2021.

Meer informatie? Laat het ons weten

Z

Ontvang binnen 24 uur alle informatie die jij nodig hebt voor het huren van een LED scherm.

Z

Snel en flexibel inzetbaar

Z

LED schermen met haarfijn beeld

Z

Wij pakken het volledige projectmanagement op

× Chatten? Available from 08:00 to 16:30 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday