LED scherm huren

in Breda?

LED scherm inzetten in Breda

In Brabant brandt licht, Guus Meeuwis weet er alles van. Laten wij nou het beste LED licht hebben om jouw merk te verlichten. Een LED scherm in Breda is dus een goed idee waar jouw merk in LED tot zijn recht komt.

Specificaties

Tot 8m2 oppervlakte Haarscherpe LED schermen Kijkafstand tot 150 meter Supersnel online Geplaatst waar jij wilt Krachtstroom: 380 volt Weerbestendig

Zet een LED scherm in op deze locaties in Breda

Winkelcentrum de Barones

In dit prachtige overdekte winkelcentrum midden in het centrum kun je zeven dagen per week terecht. We noemen een van Uffelen, een Hugo Boss en een Mango: niet de minste merken dus. Met een LED scherm bereik je je doelgroep tijdens het shoppen op een unieke manier. In combinatie met de bijzondere architectuur van het winkelcentrum komt jouw boodschap helemaal tot zijn recht in LED.

De Grote Markt

Als de doelgroep inkopen heeft gedaan bij de Barones, gaat een groot deel nog voor een terrasje naar de Grote Markt. Met uitzicht op de Onze Lievevrouwekerk en het oude stadhuis van Breda, geen verkeerde plek om te zitten. En dus ook geen verkeerde plek om te staan met een opvallend LED scherm! Met een LED scherm in Breda bereik je je doelgroep op een ludieke manier met een fantastisch decor.

De Graanbeurs

Wil jij met je merk de jongere doelgroep in Breda opzoeken? Vraag LEDimpact een geschikte locatie voor jou te selecteren, bijvoorbeeld in de buurt van de Graanbeurs. In deze club is plek voor 1.050 gasten en dat maakt de club de grootste horecazaak van de stad. Deze mensen zien op de route naar de entree jouw merk op een enorm LED scherm van 8 vierkante meter. Dat is nog eens een eye catcher vlak voor je uitgaansavond!

Bereik jouw doelgroep

in Breda

Bereik jouw doelgroep met een haarscherp LED scherm in Breda van 8m². De cijfers liegen er niet om! We zetten even wat belangrijke cijfers van Breda op een rijtje. De stad kent 184.069 inwoners op dit moment en telt veel bezoekers. Zo trekt de Graanbeurs 1.050 bezoekers per avond. Een andere populaire locatie is de Barones met maar liefst 35 winkels.

inwoners in Breda

Bezoekers per week in de barones

Inzetbaar

LED schermen van LEDimpact worden door ongeveer 96% van alle passanten gezien. Jouw LED scherm in Breda valt op met een elegant design. Jouw boodschap is 24/7 zichtbaar en op afstand aanpassen. Zo bereik je de juiste mensen met de juiste boodschap, op de juiste tijd en de perfecte locatie in Breda.

Altijd de nieuwste LED schermen

Hoogste beeldresolutie

s

Inclusief transport & stroom

Meer informatie? Let us know!

Z

Ontvang binnen 24 uur alle informatie die jij nodig hebt voor het huren van een LED scherm.

Z

Snel en flexibel inzetbaar

Z

LED schermen met haarfijn beeld

Z

Wij pakken het volledige projectmanagement op

× Chatten? Available from 08:00 to 16:30 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday