LED scherm huren

in Den Haag?

Home » LED scherm huren » Den Haag

Huur een led scherm in Den Haag

Een LED scherm in den Haag tilt jouw merk naar een hoger niveau. Met haar Prinsjesdag, paleizen, chique winkelcentra en Binnenhof vormt deze stad een koninklijk podium voor jouw boodschap. Den Haag kent vele mooie locaties om op te vallen met een haarscherpe boodschap op een groot LED scherm.

Specificaties

Tot 8m2 oppervlakte
Haarscherpe LED schermen
Kijkafstand tot 150 meter
Supersnel online
Geplaatst waar jij wilt
Krachtstroom: 380 volt
Weerbestendig

De Passage

Winkelcentrum de Passage vorm de oudste winkelpassage van Nederland en kenmerkt zich door haar monumentale stijl en chique winkels. In 2007 werd de restauratie voltooid en heeft het winkelcentrum er een nieuw deel bijgekregen tussen de Spuistraat en de Grote Marktstraat. Deze high traffic locatie bevindt zich in hartje Den Haag en leent zich bijzonder goed voor een LED scherm.

Strand Scheveningen

Zoek je de doelgroep liever op tijdens een ontspannen dagje aan de kust? Dan is een LED scherm op de boulevard van Scheveningen een goed idee! De kust van Scheveningen is rijk aan strandtenten, markten en evenementen. In het lente- en zomerseizoen een schot in de roos om een massaal publiek aan te spreken!

Den Haag Centraal station

Het Centraal Station van Den Haag staat in de top 5 van drukste stations van Nederland. Plaats hier een LED scherm bereik duizenden mensen per dag!

Bereik jouw doelgroep

in Den Haag en omgeving

Jouw boodschap haarscherp op 8m²? Bereik je doelgroep met een groot LED scherm in Den Haag. Wij zetten een aantal belangrijke cijfers van Den Haag op een rijtje. De koninklijke stad kent 539154 inwoners met maar liefst 87.107 reizigers via centraal station per dag. Met 3.800 winkels en 1.700 café’s/restaurants is er altijd voldoende beweging in de stad. Kortom: veel passanten langs jouw LED scherm in Den Haag.

inwoners in Den Haag

Reizigers per dag

Inzetbaar

LED schermen van LEDimpact worden door maar liefst 93% van alle passanten gezien. Een LED scherm in Den Haag valt op met het strakke design. Je kunt jouw boodschap 24/7 communiceren en op afstand aanpassen. Zo bereik je de juiste mensen met de juiste boodschap, op de juiste tijd en de perfecte locatie in Den Haag.

Altijd de nieuwste LED schermen

Hoogste beeldresolutie

s

Inclusief transport & stroom

Meer informatie? Laat het ons weten

Z

Ontvang binnen 24 uur alle informatie die jij nodig hebt voor het huren van een LED scherm.

Z

Snel en flexibel inzetbaar

Z

LED schermen met haarfijn beeld

Z

Wij pakken het volledige projectmanagement op

× Chatten? Available from 08:00 to 16:30 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday