LED scherm huren

in Eindhoven?

Home » LED scherm huren » Eindhoven

Groot LED scherm huren in Eindhoven

Eindhoven is de stad van de technologie, design en internationaal talent. Met Eindhoven Airport en centrale ligging is de stad goed bereikbaar voor binnen- en buitenland en met evenementen als FeelGood Market, Young Arts Nights, GLOW en Dutch Design Week valt er altijd wat te beleven! Een LED scherm in Eindhoven is dus heel interessant!

Specificaties

Tot 8m2 oppervlakte
Haarscherpe LED schermen
Kijkafstand tot 150 meter
Supersnel online
Geplaatst waar jij wilt
Krachtstroom: 380 volt
Weerbestendig

Carnaval in Eindhoven

Zes dagen per jaar heet Eindhoven het Lampegat (lichtstad) en dit is tijdens Carnaval. Duizenden mensen trekken deze dagen naar de binnenstad voor feest en vertier. Op het Stationsplein, Stadshuisplein en de Markt is er van alles te doen. Een LED scherm in Eindhoven tijdens Carnaval is de perfecte manier om een massaal bereik aan te spreken!

Beursgebouw

Wil je zichtbaar zijn tijdens zakelijke evenementen, beurzen en tentoonstellingen? Plaats dan een LED scherm bij het Beursgebouw Eindhoven en spreek de zakelijke bezoeker aan!

Strijp-S

Strijp-S is een bruisend stadsdeel in Eindhoven waar vroeger de Philips fabrieken stonden. De oude fabrieken fungeren nu als bruisende A-locaties met creatieve kantoren, prachtige lofts, winkels, sport en cultuur. Het gebied heeft zelfs een eigen train station. Deze veelzijdige en vruchtbare locatie is het perfecte podium voor een LED scherm met jouw boodschap. De bezoekers van Strijp-S wil jij bereiken!

Bereik jouw doelgroep

in Eindhoven

Bereik toeristen én inwoners van Eindhoven met een strak LED scherm op maar liefst 8m². We zetten graag wat relevante cijfers voor je op een rijtje. Eindhoven 231.469 inwoners. Er reizen jaarlijks 6,2 miljoen mensen via Eindhoven Airport. Daarnaast wordt Eindhoven goed bezocht door toeristen uit zowel Nederland als het buitenland.
Zo is Strijp-S erg populair. Het gebied trekt jaarlijks 1,3 miljoen bezoekers. Genoeg mogelijkheden om jouw doelgroep te bereiken met een LED scherm dus.

inwoners in Eindhoven

Reizigers vliegveld

Inzetbaar

LED schermen van LEDimpact worden door maar liefst 93% van alle passanten gezien. Een LED scherm in Eindhoven is een echte eye-catcher met het strakke design. Communiceer jouw boodschap 24/7 en wijzig beelden op afstand met de Flexibele software. Zo bereik je de juiste mensen met de juiste boodschap, op de juiste tijd en de perfecte locatie in Eindhoven.

Altijd de nieuwste LED schermen

Hoogste beeldresolutie

s

Inclusief transport & stroom

Meer informatie? Laat het ons weten

Z

Ontvang binnen 24 uur alle informatie die jij nodig hebt voor het huren van een LED scherm.

Z

Snel en flexibel inzetbaar

Z

LED schermen met haarfijn beeld

Z

Wij pakken het volledige projectmanagement op

9 + 13 =

× Chatten? Available from 08:00 to 16:30 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday