LED scherm huren

in Enschede?

Huur een led scherm in Enschede

Een LED scherm in Enschede. Laten we dat doen! Met haar 26.000 studenten waarvan 8.000 wonend in deze bruisende stad, is Enschede een studentenstad bij uitstek. Hier bereik je de jonge doelgroep en laat die doelgroep nou net heel invloedrijk zijn!

Specificaties

Tot 8m2 oppervlakte Haarscherpe LED schermen Kijkafstand tot 150 meter Supersnel online Geplaatst waar jij wilt Krachtstroom: 380 volt Weerbestendig

De Oude Markt

Het hart van Enschede: de Oude Markt. Een gezellig plein met vele terrasjes en restaurantjes. In het zomerseizoen vinden er ook veel muzikale evenementen plaats. Als jij de inwoners en bezoekers van deze stad wil bereiken op een moment van ontspanning, is dit de ideale locatie voor een LED scherm.

Stationsplein

Een LED scherm op het Stationsplein van Enschede als entree voor de bezoekers. Aan de rand van het centrum vind je Station Enschede. De korte Hengelose straat verbindt het plein met het centrum. Spreek jouw doelgroep direct aan met een unieke boodschap als zij Enschede binnenlopen! Jouw merk als warm welkom voor mensen die de stad binnenkomen, of afscheid voor vertrekkende passanten. .

Jan van Heekplein

Het hart van Enschede winkelstad. Op dit plein zitten de bekende A-merken en is het een komen en gaan van shoppers. Ook staat hier elke dinsdag en zaterdag een grote markt tussen 08:00 – 17:00 uur. Met een LED scherm op deze high traffic locatie bereik jij de consument op het moment van consumeren. Het van Heekplein wordt ook regelmatig gebruikt voor evenementen.

Bereik jouw doelgroep

in Enschede

Communiceer jouw boodschap haarscherp op 8m² en bereik jouw doelgroep in Enschede. Wij houden van cijfers, jij ook? Enschede telt 158.961 inwoners waarvan 26.000 studenten. Het station wordt veel gebruikt met 18.525 reizigers. Daarnaast kun je een LED scherm op één van de 60 evenementen inzetten die jaarlijks in Enschede worden georganiseerd.

inwoners in Enschede

Reizigers per dag

Inzetbaar

LED schermen van LEDimpact worden door maar liefst 93% van alle passanten gezien. Een LED scherm in Enschede is een echte eye-catcher met het elegante design. Je kunt jouw boodschap 24/7 communiceren en op afstand aanpassen. Zo bereik je de juiste mensen met de juiste boodschap, op de juiste tijd en de perfecte locatie in Enschede.

Altijd de nieuwste LED schermen

Hoogste beeldresolutie

s

Inclusief transport & stroom

Vraag direct een offerte aan

Z

Ontvang binnen 24 uur alle informatie die jij nodig hebt voor het huren & van een LED scherm.

Z

Snel en flexibel inzetbaar

Z

De beste LED schermen van Nederland

Z

Wij pakken het volledige projectmanagement op

Z

Al vanaf €1499,-