LED scherm huren

in Groningen?

Home » LED scherm huren » Groningen

Huur een LED scherm in Groningen

Een LED scherm plaatsen in Groningen. Wat een goed idee! Waarom? Omdat Groningen is verkozen tot beste binnenstad en behoort tot de jongste stad van Nederland! Met een LED scherm in deze stad weet je dus zeker dat je zichtbaar bent bij een invloedrijke generatie. Daarbij bereik je ook nog eens 93% van iedereen die jouw boodschap passeert. Dat is pas impact!

Specificaties

Tot 8m2 oppervlakte Haarscherpe LED schermen Kijkafstand tot 150 meter Supersnel online Geplaatst waar jij wilt Krachtstroom: 380 volt Weerbestendig

Populaire LED locaties in Groningen

Noorderplantsoen

Groningen is meerdere prachtige stadsparken rijk. Het Noorderplantsoen is daar een voorbeeld van. Hier worden jaarlijks verschillende evenementen plaats zoals theaterfestival Noorderzon. Plaats een LED scherm op het Noorderplantsoen en bereik de bezoekers van de vele evenementen.

Groninger museum

Een interessante locatie voor een LED scherm in Groningen is het gebied rond het Groninger museum. Niet alleen trekt dit museum dagelijks vele bezoekers, ook is het gelegen tegenover het centraal station Groningen! Nóg meer aandacht voor jouw unieke LED boodschap dus!

Paddepoel

Winkelcentrum Paddepoel ligt aan de westkant van het centrum van Groningen en is het grootste overdekte winkelcentrum van het Noorden. In dit winkelcentrum bevinden zich meer dan 80 winkels en telt maar liefst 90.000 bezoekers per week. Plaats een LED scherm naast dit winkelcentrum en wees verzekerd van een massaal bereik!

Bereik jouw doelgroep

in Groningen

Met een LED scherm bereik je in Groningen een grote doelgroep. Het haarscherpe display van 8m² zorgt voor een krachtige boodschap. De stad is relatief jong met een gemiddelde leeftijd van 36,4 jaar in 2019. Groningen telt 202.810 inwoners en 60.093 studenten. Dat zijn mooie cijfers wanneer je een groot publiek wilt aanspreken! Je kunt jouw doelgroep in Groningen op het juiste moment met een gepaste boodschap bereiken.

inwoners in Groningen

studenten in Groningen

Inzetbaar

Onze LED schermen worden door ongeveer 93% van alle passanten gezien. Een LED scherm in Groningen valt op met een elegant design en een goed vormgegeven campagne. Jouw boodschap is 24/7 zichtbaar en op afstand aanpassen. Zo bereik je de juiste mensen met de juiste boodschap, op de juiste tijd en de perfecte locatie in Groningen.

Altijd de nieuwste LED schermen

Hoogste beeldresolutie

s

Inclusief transport & stroom

Meer informatie? Laat het ons weten

Z

Ontvang binnen 24 uur alle informatie die jij nodig hebt voor het huren van een LED scherm.

Z

Snel en flexibel inzetbaar

Z

LED schermen met haarfijn beeld

Z

Wij pakken het volledige projectmanagement op

× Chatten? Available from 08:00 to 16:30 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday