LED scherm huren

in Maastricht?

Home » LED scherm huren » Maastricht

LED scherm inzetten in Maastricht

Als je wilt opvallen in LED met je merk, dan is vorm Maastricht daar het perfecte podium voor. Deze stad telt maar liefst 122.623 inwoners. Mensen die (bijna) allemaal houden van cultuur en gezelligheid. Mensen die carnaval echt niet nodig hebben om samen te komen. Bereik deze doelgroep met een LED scherm in Maastricht!

Specificaties

Tot 8m2 oppervlakte
Haarscherpe LED schermen
Kijkafstand tot 150 meter
Supersnel online
Geplaatst waar jij wilt
Krachtstroom: 380 volt
Weerbestendig

Zet een LED scherm in op deze locaties in Maastricht

Het Vrijthof

Dit prachtige hart van Maastricht vormt het decor voor vele zomerconcerten. Maar ook voor het winkelend publiek en mensen op zoek naar vertier is het Vrijthof favoriet. Met een LED scherm op het Vrijthof weet jij zeker dat je merk de aandacht krijgt die het verdient.

Winkelcentrum Entre Deux

Een Maastrichtenaar en een Maastricht-liefhebber weten dat dit de stad is waar je op koopjesjacht kunt. Neem bijvoorbeeld het winkelcentrum Entre Deux. Een overdekt winkelcentrum tussen het Vrijthof en de Markt met veel mode maar ook meer. Zo vind je er de mooiste boekenwinkel ter wereld in de Dominicanenkerk. Een LED scherm in (bij) dit winkelcentrum bereikt jouw doelgroep tijdens een unieke shopervaring.

Stad aan de Maas

Maastricht ligt aan de Maas, waarom jouw LED scherm niet? Wij zoeken een opvallende locatie bij de Sint Servaasbrug, een brug die elke minuut van de dag wordt gebruikt door zowel voetgangers, fietsers en auto’s. En vergeet ook de schepen op de Maas niet die jouw content zien als ze voorbij varen. Een LED scherm in Maastricht bereikt alle vormen van vervoer met jouw merk.

Bereik jouw doelgroep

in Maastricht

Een outdoor LED scherm van 8m² huren in Maastricht is een goed idee. Je kunt een grote doelgroep bereiken bestaande uit inwoners, forensen, toeristen en studenten. Met de grote hoeveelheid bedrijven in Maastricht is een LED scherm een sterk B2B marketingmiddel.

inwoners

Studenten

Inzetbaar

LED schermen van LEDimpact worden door bijna alle passanten gezien. Met een LED scherm in Maastricht val je op. Jouw boodschap is 24/7 zichtbaar vanaf een grote kijkafstand. De flexibele software zorgt ervoor dat je op ieder gewenst moment jouw boodschap kunt wijzigen. Zo bereik je de juiste mensen met de juiste boodschap, op de juiste tijd en de perfecte locatie in Maastricht.

Altijd de nieuwste LED schermen

Hoogste beeldresolutie

s

Inclusief transport & stroom

Vraag direct een offerte aan

Z

Ontvang binnen 24 uur alle informatie die jij nodig hebt voor het huren & van een LED scherm.

Z

Snel en flexibel inzetbaar

Z

De beste LED schermen van Nederland

Z

Wij pakken het volledige projectmanagement op

Z

Al vanaf €1499,-