LED scherm huren

in Rotterdam?

Home » LED scherm huren » Rotterdam

Huur een led scherm in Rotterdam

De stad Rotterdam is eigenzinnig en internationaal. Deze stad leeft dag en nacht, ademt kunst en cultuur en pronkt met haar Erasmusbrug, Euromast en grootste haven van Europa. Rotterdam is daarmee het perfecte decor voor jouw LED scherm. 

In Rotterdam kun je op verschillende toplocaties een LED scherm inzetten. Denk bijvoorbeeld aan Rotterdam Centraal, De Markthal en verschillende populaire festivals. Zo valt jouw boodschap op en genereer je een groot bereik.

Specificaties

Tot 8m2 oppervlakte
Haarscherpe LED schermen
Kijkafstand tot 150 meter
Supersnel online
Geplaatst waar jij wilt
Krachtstroom: 380 volt
Weerbestendig

Rotterdam CS

Wil je zichtbaar zijn bij de entree van deze metropool? Plaats dan een LED scherm op Rotterdam Centraal Station waar dagelijks rond de 110.000 reizigers in-en uitstappen

De Markthal

Rotterdam staat bekend om haar excentrieke architectuur. Daarvan is de Markthal een mooi voorbeeld. In het bouwwerk zijn woningen gehuisvest en kun je beneden terecht voor markt en horeca. Zeven dagen per week een ludieke high traffic locatie en een uitgewezen spot voor een LED scherm.

Festivals Rotterdam

Rotterdam is een voorloper als het gaat om alternatieve en eigenzinnig festivals. Van muziek tot food en van film tot theater: Rotterdam is van alle markten thuis. Bekende festivallocaties in Rotterdam zijn het park, het Schouwburgplein en het Pijnackerplein. Bereik jouw doelgroep met een LED scherm in feestend Rotterdam.

Bereik jouw doelgroep

in Rotterdam

Communiceer jouw boodschap haarscherp op 8m² en bereik jouw doelgroep in Rotterdam. Wij houden van cijfers, jij ook? We zetten even wat belangrijke cijfers van Rotterdam op een rijtje. De wereldstad heeft 644.527 inwoners op dit moment en telt ontzettend veel reizigers. Dit komt mede door de 200+ festivals per jaar, de markthal met 8.000.000 bezoekers per jaar en locaties als de Kuip. Het Rotterdamse treinstation telt 110.000 reizigers per dag. Veel potentiële klanten dus.

inwoners in Rotterdam

festivals per jaar

Inzetbaar

LED schermen van LEDimpact worden door ongeveer 93% van alle passanten gezien. Een LED scherm in Rotterdam valt op met een mooi design. Jouw boodschap is 24/7 zichtbaar en op afstand aanpassen. Zo bereik je de juiste mensen met de juiste boodschap, op de juiste tijd en de perfecte locatie in Rotterdam.

Altijd de nieuwste LED schermen

Hoogste beeldresolutie

s

Inclusief transport & stroom

Meer informatie? Laat het ons weten

Z

Ontvang binnen 24 uur alle informatie die jij nodig hebt voor het huren van een LED scherm.

Z

Snel en flexibel inzetbaar

Z

LED schermen met haarfijn beeld

Z

Wij pakken het volledige projectmanagement op

× Chatten? Available from 08:00 to 16:30 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday