LED scherm huren

in Zwolle?

Home » LED scherm huren » Zwolle

LED scherm inzetten in Zwolle

Een LED scherm plaatsen in de hoofdstad van Overijssel, maar natuurlijk! De stad van 123.861 inwoners, de stad van 78 nationaliteiten. De stad van de Blauwvingers en de Zwolse balletjes. Een LED scherm in de buurt van de bekende Sassenpoot of de Waalse kerk zal de doelgroep op een hele bijzondere manier aanspreken.

Huur een LED scherm in Zwolle en vergroot je bereik.

Specificaties

Tot 8m2 oppervlakte
Haarscherpe LED schermen
Kijkafstand tot 150 meter
Supersnel online
Geplaatst waar jij wilt
Krachtstroom: 380 volt
Weerbestendig

Zet een LED scherm in op deze locaties in Zwolle

Grote Markt Zwolle

Zoals elke grote (oude) stad heeft ook Zwolle een Grote Markt. En ook in Zwolle is de Grote Markt het centrum van terrasjes, winkeltjes en mooie historische gebouwen. Laat LEDimpact een locatie scouten in de buurt van de Grote Markt in hartje centrum voor een LED scherm op een unieke plek.

Museum de Fundatie

Voor beeldende kunst moet je in museum de Fundatie zijn in Zwolle. Dit museum op de Blijmarkt is een populaire trekpleister voor inwoners en dagjesmensen. In 2018 trok het museum, samen met de bijbehorende beeldentuin bij Kasteel het Nijenhuis maar liefst 265.000 bezoekers. LEDimpact zoekt graag voor je uit waar je het beste kunt staan op de museum bezoekers te bereiken onderweg van- en naar het museum.

Winkelcentrum Zwolle Zuid

Wil je jouw doelgroep bereiken tijdens het shoppen? Ook dat kan met een LED scherm in Zwolle. In winkelcentrum Zwolle Zuid vind je maar liefst 55 winkels in de categorieën mode, eten/drinken, persoonlijke verzorging en lifestyle. De doelgroep kan hier dus voor alle producten terecht waardoor jouw merk op alle vlakken in kan spelen op de behoefte van de consument.

Bereik jouw doelgroep

in Zwolle

Huur een groot outdoor LED scherm in Zwolle van 8m² en bereik 96% van de passanten. Dat zijn veel passanten, want de stad telt 123.861 inwoners, 20.457 studenten en 9.450 bedrijven.

inwoners in Zwolle

Studenten

Inzetbaar

LED schermen van LEDimpact worden door ongeveer 96% van alle passanten gezien. Jouw LED scherm in Zwolle valt op met een strak design. Jouw boodschap is 24/7 zichtbaar en op afstand aanpassen. Zo bereik je de juiste mensen met de juiste boodschap, op de juiste tijd en de perfecte locatie in Zwolle.

Altijd de nieuwste LED schermen

Hoogste beeldresolutie

s

Inclusief transport & stroom

Meer informatie? Laat het ons weten

Z

Ontvang binnen 24 uur alle informatie die jij nodig hebt voor het huren van een LED scherm.

Z

Snel en flexibel inzetbaar

Z

LED schermen met haarfijn beeld

Z

Wij pakken het volledige projectmanagement op

× Chatten? Available from 08:00 to 16:30 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday