BAUHAUS staat klaar voor alle klussers van Nederland!

Home » Projecten » BAUHAUS staat klaar voor alle klussers van Nederland!

Verbouwen, verhuizen of gewoon een likje verse verf. We hebben er nu alle tijd voor, maar waar haal je de spullen vandaan? Alles is dicht en moeilijk te verkrijgen. Gelukkig heeft BAUHAUS hier een oplossing op gevonden; elke dag wordt de website geüpdate zodat het hele aanbod online te vinden is.

BAUHAUS staat ook in deze tijd voor iedereen klaar. Wij mochten ze helpen om aan alle klussers te laten weten dat het mogelijk blijft om door te klussen aan je droom huis, badkamer of tuin.

Door onze LED-schermen neer te zetten op het terrein van de BAUHAUS vestigingen is het voor iedereen duidelijk dat je nog steeds bij hen terecht kunt. De schermen staan nu bij elke vestiging op een pracht locatie waar alle passanten het scherm goed kunnen zien. 

Door het verrassende karakter van de LED-schermen zal de passant het scherm beter bekijken dan bijvoorbeeld de welbekende abri posters. Uit onderzoek is gebleken dat onze schermen 46% meer gezien worden dan abri posters. We vinden het daarom ook fantastisch dat we, juist nú, de bouwmarkt bij kunnen staan.

Specificaties LED scherm
Tot 8m2 oppervlakte
Kwalitatieve LED schermen
Kijkafstand tot 150 meter
Supersnel online
Geplaatst waar jij wilt
Krachtstroom: 380 volt
Weerbestendig

Vraag een offerte aan

× Chatten? Available from 08:00 to 16:30 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday