De juiste mensen op de juiste plek!

Home » Projecten » De juiste mensen op de juiste plek!

Werving van personeel; het is een kunst om de juiste persoon voor de juiste plek te vinden. Het werven van personeel is een lastige en tijdrovende klus! Samen met van Happen Containers wilde we dit proces een stukje leuker en vooral makkelijker maken. Door onze LED-schermen in te zetten door de regio werd de aandacht gevestigd op het feit dat er top chauffeurs gezocht werden in de omgeving! 

Een maand lang waren de uitingen door heel Eindhoven en Helmond te zien. Dit is natuurlijk de beste plek om de toekomstige chauffeurs te bereiken; op de weg! In hun natuurlijke habitat zagen zij in voorbij rijden de schermen door de hele regio terug. 

Dan komt de kunst van herhaling erbij kijken. Door het herhaaldelijk zien van dezelfde boodschap ben je geneigd om op onderzoek uit te gaan, in dit geval deden de chauffeurs dat door de website te bezoeken.

Door de content op onze schermen kort maar krachtig te houden weten we zeker dat passanten op zoek gaan naar meer informatie. Door deze methode in te zetten heb je direct een groot aantal mensen wat je elke dag bereikt. 

Wat hier ook nog bij helpt is het feit dat deze LED-schermen er eerder die maand nog niet stonden. Dus ook als je hier elke dag rijdt en denkt de hele weg uit je hoofd te kennen, zullen onze LEDimpact schermen je toch verrassen. Het tijdelijke karakter onderscheid de LEDimpact schermen van andere digitale borden of bushokjes. 

Heb jij nog een vacature uitstaan die maar niet gevuld wordt met de juiste persoon? Denk dan ook eens aan een LEDimpact scherm voor de deur!

Specificaties LED scherm
Tot 8m2 oppervlakte
Kwalitatieve LED schermen
Kijkafstand tot 150 meter
Supersnel online
Geplaatst waar jij wilt
Krachtstroom: 380 volt
Weerbestendig

Vraag een offerte aan

× Chatten? Available from 08:00 to 16:30 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday