Een open dag onder de aandacht brengen? Geen probleem!

Home » Projecten » Een open dag onder de aandacht brengen? Geen probleem!

Een open dag organiseren in tijden zoals deze, dat is toch wel even puzzelen. Hoe vlieg je dit aan en hoe zorg je dat alles toch toegankelijk blijft voor aankomende studenten die een keuze moeten maken?

ROC Almere-Poort had hier een perfecte oplossing voor; een online open dag! Op deze manier konden ze de nieuwe studenten nog altijd bijstaan in hun keuze voor een MBO college.

LEDimpact heeft er voor gezorgd dat de studenten in de omgeving wisten dat de open dag zou gaan plaatsvinden. Door onze schermen in te zetten op high traffic locaties rondom het MBO college, want dat is waar de doelgroep zich bevindt, maakte we de toekomstige studenten duidelijk dat ze er absoluut bij moesten zijn. Zoals Eelco (mede eigenaar LEDimpact) altijd zegt: “Alles kan custom made gemaakt worden bij LEDimpact, ook de locaties kunnen we gezamenlijk uitzoeken in het verzorgingsgebied!”

In goed overleg hebben we super content opgemaakt die van de LED-schermen af spat! Om na de open dag ook nog relevante content te laten zien hebben we gewisseld van de aankondiging, naar de mogelijkheid om je aan te melden voor een rondleiding door het MBO college. Wij hebben er alle vertrouwen in dat de aankomende studenten een weloverwogen keuze kunnen maken dankzij MBO college Almere Poort en LEDimpact.

Specificaties LED scherm
Tot 8m2 oppervlakte
Kwalitatieve LED schermen
Kijkafstand tot 150 meter
Supersnel online
Geplaatst waar jij wilt
Krachtstroom: 380 volt
Weerbestendig

Vraag een offerte aan

× Chatten? Available from 08:00 to 16:30 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday