LED schermen voor tankstations van Kuster Energy

Home » Projecten » LED schermen voor tankstations van Kuster Energy

Dat LEDimpact de afgelopen jaren wel honderden LED schermen heeft mogen plaatsen bij tankstations, zegt wat ons betreft een heleboel. En zo ook voor onze mooie nieuwe klant Kuster Energy.

Kuster Energy

Kuster Energy levert brandstoffen aan verschillende sectoren, maar heeft zelf ook tal van eigen tankstations in Nederland en Duitsland. Zij timmeren hard aan de weg om zowel in Nederland maar vooral ook in Duitsland, nog meer voet aan de grond te krijgen. Nu hebben zij recentelijk een nieuw station geopend aan de Ostermayerstraße in Emmerich am Rhein.

LED schermen ten behoeve van de opening

De opening van een winkel, tankstation of ander bedrijf is iets moois, iets feestelijks. Daar wil je voorbijgangers en omwonenden van op de hoogte stellen en over enthousiasmeren. Maar hoe doe je dat nou? Zet een LED scherm op eigen locatie en tel bijvoorbeeld dagelijks af naar de opening. Of communiceer toffe en leuke acties. Zo maakten bezoekers van het tankstation kans op een gratis tankbeurt en kon je 3 heerlijk belegde broodjes krijgen voor de prijs van 2. Op de LEDimpact schermen kunnen oneindig beelden worden getoond, uiteraard adviseren wij hier altijd graag in.

Hoge attentiewaarde van een tijdelijk LED scherm

Alles wat nieuw is, is leuk en interessant. Dat is simpelweg hoe het werkt. Zo ook bij onze LED schermen, maar wij zorgen ervoor dat ons product en dienst steeds weer gerecycled wordt. Hiermee bedoelen we dat we een scherm altijd maar voor maximaal 2 maanden op dezelfde locatie laten staan. In de eerste paar weken is het LED scherm nog ‘nieuw’ voor voorbijgangers en op het moment dat de attentiewaarde afneemt, pakken wij weer in en gaan we door naar een volledig nieuwe locatie.

Waarom een LED scherm inzetten?

Tijdelijk maximale opvalwaarde creëren. Dan komt LEDimpact om de hoek kijken. Zo hebben wij één LED scherm bij het tankstation zelf geplaatst en één LED scherm in de buurt langs een drukke A++ locatie. Zeker als er weinig tot geen mogelijkheden zijn om out-of-home op te vallen, dan zijn de LED schermen van LEDimpact een schot in de roos.

Digitaal vs. conventioneel

Het grootste verschil tussen digitale en conventionele billboards is toch wel degelijk dat digitale schermen de mogelijkheid bieden om tal van verschillende boodschappen over te brengen aan voorbijgangers. Onze LED schermen zijn namelijk voorzien van een narrowcasting apparaat waarmee wij op afstand content kunnen inladen, inplannen en dus ook real-time wijzigen.

Ook tijdelijk groots opvallen in Nederland, Duitsland of België, dan weet je ons te vinden!

Specificaties LED scherm
Tot 8m2 oppervlakte
Kwalitatieve LED schermen
Kijkafstand tot 150 meter
Supersnel online
Geplaatst waar jij wilt
Krachtstroom: 380 volt
Weerbestendig

Vraag een offerte aan

× Chatten? Available from 08:00 to 16:30 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday