Tover jouw terrein om in een bioscoopzaal tijdens het EK

31-01-2020 | LEDimpact nieuws

Jouw terrein een bioscoopzaal tijdens het EK, jouw merk de host tijdens het EK en jouw product zichtbaar tijdens de rust van een EK wedstrijd. Te mooi om waar te zijn? Nee hoor. LEDimpact zorgt ervoor dat jouw merk in de oranje spotlights wordt gezet tijdens het EK van 2020! In deze blog zoomen we graag in op de voordelen van het huren van een groot scherm tijdens het EK. Laat dat startsignaal van die eerste wedstrijd maar komen!

1. Geef je doelgroep een unieke ervaring

Wat wil Nederland tijdens een EK wedstrijd? Kijken, goed kijken. Niks is vervelender dan slecht zicht op het moment suprême. Met een groot scherm van LEDimpact krijgt jouw doelgroep de wedstrijd te zien op maar liefst 8 m2, op een poot van 2.5 meter. Hoog genoeg, groot genoeg. Als merk geef jij deze ervaring aan jouw doelgroep. De koppeling van deze ervaring met jouw merk zal worden gemaakt en dit zorgt voor de perfecte merkbeleving.

2. Deel de investering met andere merken

Een groot scherm huren tijdens het EK, is voor veel merken een unieke kans. Elk merk (met een beetje oranje bloed) zal zich willen verbinden aan dit geweldige evenement. Als je een groot LED scherm wilt huren tijdens het EK, kun je hier andere merken (sponsoren) bij betrekken met wie je de investering deelt. Op deze manier kun je het grootser aanpakken en bied je een interessant platform voor collega’s.

3. LEDimpact ontzorgt van A-Z

Hoe meer mensen de wedstrijden kijken op een groot LED scherm, hoe beter! Wij kunnen een geschikte locatie scouten als deze buiten jouw terrein moet liggen (denk aan marktterreinen en high traffic locaties in stadscentra) en vragen de vergunning aan. Stel je je eigen terrein beschikbaar voor de EK bioscoop? Alleen maar leuk! LEDimpact installeert het scherm en faciliteert een livestream verbinding. Op de seconde nauwkeurig en in haarscherp beeld. Graag gedaan!

4. Jouw merk in de spotlights tijdens de rust

Altijd al een beetje zendtijd willen hebben tijdens de rust van een EK wedstrijd? Dit is je kans! Tijdens de rust van de wedstrijden, krijgen de sponsoren de kans om de doelgroep aan te spreken. Een filmpje gericht op het EK? Een pakkende boodschap met een aantrekkelijke actie? Alles is mogelijk! Wij zorgen er natuurlijk voor dat we weer op tijd overschakelen naar de wedstrijd….

5. Content afstemmen op de wedstrijd

Door de flexibele software in het grote LED scherm is het mogelijk om de content 24/7 aan te passen. Bij elke wedstrijd een unieke uiting? Heb jij een aparte boodschap voor- tijdens- en na de wedstrijd? Alles is mogelijk!

Wees er als de leeuwen bij

Begint het voetbalbloed te kriebelen? Wil jij met jouw merk meeliften op het feest van het EK 2020? Neem nu contact op met LEDimpact om de mogelijkheden te bespreken. Wij hebben er zin in!

× Chatten? Available from 08:00 to 16:30 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday