Waarom tijdelijke LED-schermen interessant zijn voor jouw merk of bedrijf

17-04-2023 | LEDimpact nieuws

Digitale buitenreclame is niet meer weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld. Eigenlijk tref je overal wel een bepaalde manier van DOOH advertising. Of is dit toch niet helemaal het geval?

Wat is digital out-of-home?

Digital out-of-home (DOOH) is de verzamelnaam voor alle digitale advertenties en uitingen die je ziet langs snelwegen, N-wegen, in bushokjes maar bijvoorbeeld ook in stads- en winkelcentra. Met als doelstelling om zoveel mogelijk mensen (soms binnen een bepaalde doelgroep) te bereiken, naamsbekendheid te vergroten, mensen een actie uit te laten voeren en dit uiteindelijk ook meetbaar te kunnen maken.

Het product en dienst: LEDimpact

Wat het grootste verschil is wat LEDimpact doet ten opzichte van andere DOOH middelen in twee woorden? Attentiewaarde & overal.

Attentiewaarde

Wij horen veelal van mensen dat zij denken dat onze schermen in een ‘vaste’ opstelling staan. Dit is juist niet het geval, onze kracht zit hem namelijk in het tijdelijk plaatsen van de LED-schermen. Dit houdt in dat ze in de basis voor maximaal 2 maanden op dezelfde locatie blijven staan en dat ze na die periode worden doorgeplaatst naar nieuwe locaties. Je kan je voorstellen dat als een LED-scherm bij het tankstation bij jou om de hoek wordt geplaatst, het in de eerste periode ontzettend opvalt en je vaak kijkt. Dit neemt logischerwijs langzaam maar zeker af en dit is precies het moment dat we het scherm optakelen en weer verder gaan.

Overal

Omdat de LEDimpact schermen mobiel zijn kunnen wij ze in principe overal plaatsen, mits we een vergunning hebben of op eigen terrein staan. Dus laat zeggen je wil opvallen in Hongere Wolf (gehucht in Groningen) behoort dit zelfs tot de mogelijkheden.

Heb jij een vraagstuk om lokale zichtbaarheid een boost te geven, klop dan vooral even bij ons aan. We denken graag met je mee.

× Chatten? Available from 08:00 to 16:30 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday