LEDimpact biedt jou het meest effectieve Out of Home medium

20-12-2017 | LEDimpact nieuws

LEDimpact is jouw nieuwe Out of Home leverancier. Wij hebben ons als doel gesteld om jouw campagneboodschap de beste Out of Home middelen te bieden. Dat is jouw boodschap namelijk waard! Als beste jongetje van de klas zetten wij in op kwaliteit en ontzorging. Alleen de beste out of home LED schermen en het meest complete projectmanagement zijn goed genoeg. Voor jou betekent dit minder inspanning rondom de inzet én het hoogst haalbare Out of Home resultaat. Op dit moment onderneemt 46% van de bekijkers van een lichtmastreclame, billboards of Abri actie op de boodschap. LEDimpact zorgt voor nog meer impact en gaat voor keiharde resultaten voor jou.

Meer verkopen met de outdoor LED schermen van LEDimpact

De LED schermen van LEDimpact beschikken over de hoogste beeldresolutie verkrijgbaar in Nederland. Met 6 mm pixel pitch communiceren wij jouw communicatieboodschap bloedscherp op minimaal 8m² oppervlakte. Daar maak je zeker impact mee. Dit Out Of Home communicatiemiddel gaat jouw conversie verhogen!  Plaats één van onze vaste LED schermen op de aanrijroute naar jouw winkel en zorg ervoor dat jouw voorraad er klaar voor is. Wil je een opening van een nieuwe winkel communiceren? Jouw concurrenten gaan gegarandeerd klanten verliezen als jij kiest voor de outdoor LED schermen van LEDimpact.

Lichtmastreclame werkt: de cijfers

Nielsen, het internationaal bekende media-onderzoeksbureau, concludeerde dat bijna vijf op de tien mensen actie ondernemen na het zien van uitingen op een (digitaal) billboard en abri’s. Vooral acties zoals het raadplegen van sociale media en de website zijn zeer populair. Hieruit blijkt maar weer hoe belangrijk het is om zowel online als offline gelijktijdig te activeren. De LED schermen van LEDimpact bieden meer kwaliteit dan de huidige markt LED schermen en dat ga je zien in de resultaten.

Welk LED scherm is geschikt voor jouw out of Home campagne?

LEDimpact heeft twee soorten LED schermen. Afhankelijk van jouw vraag adviseren we je graag over het beste out of home communicatiemiddel. Kies jij voor rondrijden in jouw verzorgingsgebied met een dubbelzijdig mobiel LED scherm of ga jij voor zichtbaarheid op één high traffic locatie met een tijdelijk LED scherm? Voor welk outdoor LED scherm je ook kiest, LEDimpact ontzorgt jou van A tot Z in het gehele traject. Jouw Out of Home campagne krijgt de beste en de nieuwste LED schermen van Nederland en een eigen projectmanager die voor jou o.a. de vergunning aanvraagt.

LEDimpact geeft jouw Out of Home boodschap de impact die het verdient. Voor een offerteaanvraag of meer informatie, neem contact met ons op: 035 – 303 4280.

× Chatten? Available from 08:00 to 16:30 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday