LED scherm = alternatief voor LED wall

12-01-2018 | LEDimpact nieuws

Overal om ons heen is licht en gelukkig maar. Licht om te kunnen zien waar we rijden; om te zien wat we eten. Maar ook licht om te communiceren: een boodschap wordt nou eenmaal beter gelezen / bekeken als deze verlicht is. Een commercial op tv, een film in de bios, een appje op je telefoon.

Wij houden van licht en daarom denken wij in licht.

Graag verlichten wij op alle mogelijke manieren de boodschap waarmee u uw doelgroep aan wilt spreken. Dus ben je op zoek naar een LED wall? Zet eens één van onze LED schermen in als voordelig alternatief met nog meer mogelijkheden. Op een vast LED scherm van LEDimpact is uw boodschap zichtbaar op een scherm van 8m2 én staat uw boodschap op een poot van ruim 2,5 meter waardoor we nog meer opvalwaarde creëren. Een beter en voordeliger alternatief voor een LED wall is er niet!

 

LED schermen in alle soorten en maten

Als u voor een vast LED scherm gaat als alternatief voor een LED wall, selecteren wij met zorg een high traffic locatie waar u uw doelgroep direct bereikt. Zet u uw out of home reclame liever mobiel in omdat u uw doelgroep aan wilt spreken op verschillende locaties? Geen probleem. De chauffeurs van onze mobiele LED schermen zijn erop getraind om op de drukste momenten van de dag op de juiste locaties te staan. Ook briefen wij hen zorgvuldig over uw product of merk zodat zij eventuele vragen van de klant kunnen beantwoorden indien nodig.

 

Creëer je LED wall of fame

Om reuring rondom uw merk of product te creëren, bent u bij ons aan het juiste adres. Met het mobiele LED scherm heeft u een eigenlijk een rijdende LED wall met al uw bekende producten die van het scherm af spatten. Opvalwaarde to the max: iedereen kijkt om. Zo’n mobiel LED scherm zie je namelijk niet elke dag en dat is maar goed ook. Zoekt u het liever hogerop om de doelgroep met uw slogan te triggeren, plaats dan uw boodschap op een hoogte dat niemand er meer om heen kan met een van onze vaste led schermen. Mensen zullen omhoog kijken alsof de zon ineens begint te schijnen. Geef uw merk een podium met LEDimpact en creëer een alternatieve LED wall of fame!

 

Huur jouw LED scherm

Jouw boodschap verdient alleen de beste schermen van Nederland! LEDimpact heeft de scherpste beeldkwaliteit in Nederland en het mooiste design. Vraag direct een offerte aan of bekijk de producteigenschappen van de LED schermen van LEDimpact.

× Chatten? Available from 08:00 to 16:30 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday