Mobiel LED scherm

01-06-2018 | LED scherm begrippen

Een mobiel LED scherm is een rijdend LED scherm met communicatiemogelijkheden aan weerszijden. Zo bereik je de doelgroep dus op verschillende plekken, in twee richtingen. Het is mogelijk om een aantal vaste visuals achter elkaar te zetten maar ook om bewegend beeld in te zetten. LEDimpact zorgt voor een ervaren chauffeur die een vooraf bepaalde route rijdt met de LED wagen.

mobiel LED scherm staat stil in winkelcentrum

 

De chauffeur staat stil op high traffic locaties en anticipeert op de drukte onderweg. Bij de content van een mobiel LED scherm moet rekening gehouden worden met het moment van zichtbaarheid. Omdat wij mensen aanspreken op het moment dat zij deelnemen aan het verkeer, is raadzaam om de communicatie niet te lang en uitgebreid te maken. We hebben de aandacht van de doelgroep maar even dus een krachtige boodschap met duidelijk beeldmateriaal is hierbij gewenst. LEDimpact kan hier altijd in adviseren.

 

Wat levert een mobiel LED scherm op?

Een mobiel LED bereikt uw doelgroep met haarscherpe content op de juiste plek. Doordat uw boodschap rondrijdt en de chauffeur kan anticiperen op de drukte, kunnen we met de doelgroep meebewegen. We staan stil op drukke punten, en rijden de route die uw doelgroep rijdt. Dichterbij kunt u niet komen met uw ludieke boodschap!

× Chatten? Available from 08:00 to 16:30 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday