Led schermen maken je buitenevenement compleet

17-03-2018 | LEDimpact nieuws

Kan jouw festival, outdoor concert of ander buitenevenement nog een effectief outdoor communicatiemiddel gebruiken? Informeer de bezoekers van jouw buitenevenement met mobiele LED schermen. Daarmee zorg jij voor een optimale passanten stroom naar de juiste locatie en/of voorzie je in nog meer informatiebehoeften van jouw bezoekers. In deze blog nemen we je mee in welke communicatie behoeften LED schermen voldoen en wat de toegevoegde waarde is van een LED scherm in vergelijking met andere out of home event middelen.

 

Informeer je bezoekers met led schermen

LED schermen hebben het magische effect dat ze opvallen. Door de verlichte beelden wordt je als voorbijganger er naar toegetrokken. LED schermen zijn dan ook een sterk communicatiemiddel voor buitenevenementen om informatie op te tonen. Denk aan informatie over de looproute, wat parkeerroutes zijn en de mogelijkheid om aankondigingen op weer te geven.

Een LED scherm op jouw buitenevenement biedt je ook commerciële kansen.

Toon tussen de informatie berichten acties van aanwezigen drankleveranciers op de LED schermen om de verkoop te stimuleren.

 

Zend live beelden uit op led schermen

LED schermen hebben daarnaast nog een voordeel op andere buitenevenement communicatiemiddelen. Ze bieden jou de mogelijkheid om live beelden uit te zenden van het evenement. Is jouw mainstage gigantisch en wil je ook bezoekers achteraan een optimale ervaring bieden? Door mobiele LED schermen aan de zijkanten van de mainstage te plaatsen met live uitzendingen geniet elke bezoeker van het concert of festival.

 

Mobiele LED schermen gaan verder dan andere out of home middelen

Maak jouw buitenevenement gebruik van signing door middel van een tekstkar of geprinte borden? Dat betekent dat jouw uitingen vooraf vastgelegd dienen te worden. Je kan niet inspelen op actuele gebeurtenissen. Met mobiele led schermen maak je jouw buitenevenement dynamisch.

 

Meer informatie over het huren van mobiele LED schermen voor buitenevenementen?

× Chatten? Available from 08:00 to 16:30 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday