LED scherm huren

in Friesland?

Home » LED scherm huren » Friesland
Wij kleuren Friesland graag met LED! Deze provincie met haar wateren, suikerbrood, Beerenburg leent zich perfect voor een opvallend LED scherm. Genoeg ruimte om een LED scherm tot zijn recht te laten komen. Geen luchtvervuiling van een reclame auto, geen papierverspilling van flyers. Bereik jouw doelgroep aan het water, langs de weg of in het weiland met een opvallende boodschap! LEDimpact scout de locaties en jouw doelgroep scout de content.

Wij weten gelukkig al waar we het over hebben en nemen je graag mee naar eerdere LED campagnes die wij in Friesland realiseerden.

Specificaties

Tot 8m2 oppervlakte
Haarscherpe LED schermen
Kijkafstand tot 150 meter
Supersnel online
Geplaatst waar jij wilt
Krachtstroom: 380 volt
Weerbestendig

De Friese Ballonfeesten in Joure

Tijdens de Friese Ballonfeesten in Joure had LEDimpact de eer om te shinen. Onze opdrachtgever koos voor een LED scherm vanwege de ruimte en de kosten. Met abri’s en banners kun je maar 1 sponsor een podium bieden en met een LED scherm zijn dat er meerdere. Simpel!

Sneekweek

De Sneekweek! Het evenement dat geen Fries wil missen. We hebben nieuws voor je: LEDimpact ook niet. Gelukkig hoefde dit ook niet. Wij gaven meerdere bedrijven de kans om van zichzelf te laten horen (of eigenlijk zien) tijdens de 83e editie van dit feest.

Tall Ship races Harlingen

Van Sneek naar Harlingen tijdens de Tall Shop Races, een evenement dat al sinds 1956 georganiseerd wordt in Friesland. Ons LED scherm stond aan voor Bouwbedrijf Heijmans. Het evenement trekt zo’n 300.000 bezoekers. Aan aandacht dus geen gebrek voor de opdrachtgever!

× Chatten? Available from 09:00 to 17:30 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday