LEDimpact versterkt lokale marketing PLUS

03-04-2018 | LEDimpact nieuws

LEDimpact staat weer aan! Dit keer voor PLUS Kesteren waar de consument met code woorden wordt aangespoord om naar de winkel te gaan. Nieuwsgierig hoe? Lees snel verder!

PLUS spreekt codetaal

PLUS houdt van rekenen en raadsels. In menig reclamespotje krijg je de producten voorgeschoteld door middel van de bekende optelsom. “Bananen PLUS aardappelen PLUS biologische kip”. Uiteindelijk is het antwoord dat je naar de PLUS moet gaan. Simpel! Nu gaan ze een stapje verder en daar komt LEDimpact om de hoek schijnen. Op het led scherm voor de winkel werd 3 keer een codewoord genoemd. Wie alle drie de codewoorden heeft, maakt kans op € 100,- shoptegoed. Makkie? Valt tegen! PLUS zou PLUS niet zijn als het appeltje eitje was.

De codewoorden werden op drie verschillende tijdstippen en dagen gecommuniceerd op het led scherm. De fanatiekeling zal dus regelmatig zijn gezicht moeten laten zien bij de winkel. Daar is over nagedacht!

LEDimpact heeft impact

Dit is een goed voorbeeld van de impact die LEDimpact heeft. Natuurlijk had PLUS deze actie op een andere manier kunnen communiceren. Flyers uitdelen waar maar 1 uur het codewoord op staat; het codewoord omroepen in de winkel op gezette tijden. Had allemaal gekund. Wij weten alleen zeker dat dit niet hetzelfde teweeg had gebracht. Led schermen meteen binnen. Mensen kijken nou eenmaal graag naar een scherm en daar maken wij gebruik van.

LEDimpact versterkt lokale marketing

Of het nou gaat om supermarkten, kledingmerken of automerken: LEDimpact versterkt je lokale acties. Het is je entree en je visitekaartje. Het puntje op de i van je communicatie boodschap. Het schijnt en het communiceert met gepaste afstand. De consument heeft niet altijd zin in een praatje en zit niet altijd te wachten op een flyer. LEDimpact is the answer.

Led your brand shine

Houd je van je merk? Wil je je doelgroep bereiken op een nieuwe manier? Huur één van de grote led schermen van LEDimpact en ervaar het effect zelf. Voor het aanvragen van een offerte helpen we je graag verder. Led your brand shine met LEDimpact!

Interessante andere blogs van LEDimpact

× Chatten? Available from 08:00 to 16:30 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday