Voordelen Outdoor LED scherm huren bij LEDimpact

19-01-2018 | LEDimpact nieuws

LEDimpact is dé leverancier voor jouw out of home inzet. Het antwoord op de vraag waarom jij jouw LED scherm wilt huren bij LEDimpact ga jij hier vinden! We zetten de grote voordelen voor jou op een rij.

 

3 voordelen die je krijgt als je een LED scherm huurt bij LEDimpact

 

1. Hoogste beeldresolutie van Nederland

LEDimpact biedt jou outdoor LED schermen met de scherpste beeldresolutie in Nederland. Jouw boodschap verdient namelijk het allerbeste beeld. De led schermen van LEDimpact beschikken over een 6mm pixel. Dit betekent dat er maar 6 millimeter zit tussen elk LED steentje, waar het led scherm uit opgebouwd is. Geen enkel andere out of home leverancier beschikt over een pitch 6. Wat betekent dit voor jou in het bereik? Tot 150 meter vanaf het LED scherm is jouw communicatieboodschap leesbaar! Daar maak je impact mee.

 

2. Nieuwste led schermen

De LED schermen van LEDimpact zijn het nieuwste van het nieuwste. Ze beschikken over de beste software waardoor jij zelf kan inspelen met de content op actualiteiten. Op basis van tijd, temperatuur en zelfs op basis van voorbijgangers kan de content ingesteld worden. Dus wil jij in de ochtendspits een andere boodschap communiceren op het LED scherm dan in de avondspits? Geen probleem! Jouw eigen LEDimpact projectmanager stelt graag met jou de optimale contentkalender samen.

 

3. Jouw eigen ledimpact projectmanager

Jij bent vast niet dagelijks bezig met het inzetten van een outdoor LED scherm. Alle zaken die erbij komen kijken, zoals het aanvragen van een vergunning en het regelen van stroom zijn dan ook onbekend terrein voor jou. LEDimpact beschikt over de juiste contacten bij gemeenten en weet welke zaken belangrijk zijn. Jouw persoonlijke LEDimpact projectmanager ontzorgt jou in al deze zaken. Jij hoeft dus alleen maar te bedenken wanneer je het LED scherm wilt inzetten! Twijfel je nog over waar je het outdoor scherm wilt inzetten? Ook daarin adviseren we je graag voor een optimaal bereik.

 

Outdoor led scherm huur je bij LEDimpact

Bekijk alle mogelijkheden of vraag direct een offerte aan.

× Chatten? Available from 08:00 to 16:30 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday