Mobiel LED scherm op ADE

19-11-2018 | LEDimpact nieuws

Wij waren erbij toen Amsterdam op zijn kop stond tijdens Amsterdam Dance Event. Met een mobiel LED scherm reden wij rond door de dansende stad. Rijdende buitenreclame met LED verlichting, op zich al een gaaf gegeven. Let op want het wordt nog leuker. Aan boord hadden wij een muziek installatie met opzwepende beats om de stad wakker te schudden én een live verbinding waarmee alle passanten mee konden kijken en luisteren met SLAM FM. Ons enthousiaste promotieteam deelde flyers uit in SLAM FM kleding.

We know how to strike! Stap in en rij een dagje mee!

Promotiemedewerkers zijn er klaar voor

 

SLAM FM ging voor superscherp beeld

SLAM heeft een mobiel LED scherm gehuurd en Jeff en Sophieke zijn de SLAM promotiemedewerkers die op de campagne gaan knallen! Jeff en Sophieke zijn net gearriveerd in Amsterdam. Het LED scherm staat op de Wibautstraat vlakbij Amstel Station. Via deze route komt veel autoverkeer de stad in rijden. De perfecte locatie dus om veel traffic aan te spreken! De live verbinding werkt, het is droog en heel Amsterdam ademt ADE. We hebben er zin in!

Muziek door amsterdam met mobiele led scherm

We krijgen al veel aandacht van auto’s en fietsers. Sommige fietsers doen zelfs een handje in de lucht als ze voorbij rijden. Die gaan naar een feestje vanavond, dat is duidelijk. SLAM heeft ervoor gekozen om bij de huur van het mobiele LED scherm ook een promotie team in te zetten. Sophieke en Jeff spreken in hun SLAM kleding de doelgroep aan. Dit zijn vooral voetgangers: studenten onderweg naar de HVA, dagjes mensen die net met de trein zijn aangekomen op Amstel Station en Amsterdammers onderweg voor een boodschapje. Iedereen is happy en de sfeer zit erin!

PLAY MUSIC, PLAY LIFE! Oke, check!

Slam en Led impact slaan de handen in een

Even de boel wakker schudden bij de Hoge School in de Wibautstraat.

Wordt er nog een beetje gefeest hier!?

SLAM FM staat op locatie bij de HVA met het mobiele LED scherm! De studenten hebben wel oren naar een muziekje en ogen naar de SLAM dj. Zo’n feestelijke ontvangst krijg je niet elke dag als je op school aankomt. Here we go!

Langzaam stroomt de zaal vol op de Wibautstraat… Studenten kijken, staan stil, sommigen wagen een klein dansje. Het eerste feestje van ADE is een feit op de Wibautstraat. Huur een mobiel LED scherm en geef een mobiel feestje. Simpel! HVA laat van je hooooooren!

Op naar het Rembrandtplein. We vallen in de smaak bij de ADE gangers uit binnen- en buitenland. Het mobiele LED scherm is een ludiek promotiemiddel. Als wij een promotiecampagne hebben met de mobiele LED truck, krijgen wij veel vragen van passerend publiek. Een gesprekje ontstaat op die manier makkelijk, en het bruggetje naar de campagne is voor onze promotiemedewerkers natuurlijk gesneden koek!

Muziek van SLAM op het mobiele led scherm

I AMSTERDAM, waar ik ook ben in AMSTERDAM. Zoals hier op het Leidse Plein. Hoe guerrilla wil je het hebben? Zoiets? Je ziet niet elke dag een truck staan op het Leidse plein, laat staan een mobiele LED truck met een live verbinding naar de SLAM dj en goede muziek. Als je een mobiele LED truck huurt, weet je zeker dat je de aandacht van de doelgroep trekt, helemaal op high traffic locaties. LEDimpact adviseert je graag in een strategische route zodat we zeker weten dat we op deze high traffic locaties gezien worden! I AMSTERDAM. I ADE!

Museumplein, hartje Amsterdam. Ook hier trokken we veel bekijks. Het is de plek waar toeristen naartoe komen voor een foto met het I AMSTERDAM sign. Nu konden ze meteen een foto maken met de mobiele LED truck. Museumplein laat die handen zien!

Over het Damrak richting Centraal Station. Een hele drukke weg waar het verkeer veel stilstaat. Niet fijn als je snel op een volgende afspraak moet zijn, wel fijn als je op wil vallen bij automobilisten, voetgangers, duizenden toeristen op de dam en fietsers die voorbij racen. Langs het Centraal Station waar het krioelden van de mensen die de stad inkomen. We heetten ze een warm LED welkom namens SLAM FM en vervolgden onze weg naar links. Voor het geval we daar even niet wisten waar we waren door al het feestgedruis: op de radio hoorden we dat we waren gespot op de Prins Hendrikkade. Thanks SLAM FM!

Mobiele led scherm rijdt door amsterdam

Hoi! Ik ben van SLAM FM. Hier een flyer die jou precies vertelt op welk feestje je dit jaar moet zijn.

De combinatie van een flyerteam en een LED truck werkt heel goed. Op plekken waar we stil konden staan, activeerden we de doelgroep extra met een promotieteam. Als de doelgroep vragen had, konden we die meteen beantwoorden. Zin in een feestje? Wij wel!

Doelgroep danst bij mobiele led scherm

Langzaam begint de avond te vallen in Amsterdam. Het mobiele LED scherm valt steeds beter op in het schemerlicht. Mensen fietsen van werk naar huis, toeristen gaan de stad in voor een drankje, Amsterdammers staan in de kroeg voor de vrijmibo. Alles in de stad leeft toe naar de avond, iedereen kijkt uit naar het ADE. Het bleef nog lang onrustig op het Rokin met SLAM Mix Marathon XXL.

× Chatten? Available from 08:00 to 16:30 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday