Bereik jouw doelgroep met een mobiel LED scherm

12-03-2018 | LEDimpact nieuws

Een mobiel LED scherm is opvallend, groot en daar te plaatsen waar jouw doelgroep is. Daarmee wordt het bereiken van jouw doelgroep een stuk gemakkelijker. Mobiele LED schermen zijn namelijk niet te missen. Het haarscherpe beeld en de verlichtende werking brengen letterlijk licht in de duisternis. Jouw boodschap gaat opvallen. Benieuwd hoe jij jouw doelgroep kan bereiken met een mobiel LED scherm? En hoe je een mobiel LED scherm kan huren? Lees de blog verder.

 

Op welke manier bereik ik mijn doelgroep met een mobiel led scherm?

Verschillende soorten media in te laden op het mobiele led scherm

Mobiele LED schermen bieden jou keuze vrijheid. Breng jouw boodschap tot leven op het mobiele LED scherm met een video, diavoorstelling of afbeelding. Oftewel: Het huren van een mobiel LED scherm levert je dan ook meerdere mogelijkheden op om je doelgroep te bereiken. De projectmanagers van LEDimpact denken graag met je mee voor de optimale inzet van jouw boodschap.

Mobiel LED scherm gehuurd door Wildekamp

Wildekamp koos voor LEDimpact om hun nieuwe vestiging te promoten

 

Zichtbaar tot 150 meter

Zodra jouw mobiele LED scherm geplaatst is op locatie maakt jouw boodschap impact. De LED lampjes van het grote LED scherm zijn helder en doordat er minimale ruimte zit tussen de lampjes is het beeld gigantisch scherp. De grote LED schermen van LEDimpact beschikken over een 6mm pixel pitch. Dit is de scherpste beeldresolutie op dit moment verkrijgbaar in Nederland. Wat betekent dit voor jou als je je doelgroep wilt bereiken? Jouw doelgroep ziet de haarscherpe uiting tot 150 meter kijkafstand. Bereik jouw doelgroep door het hoogste kwaliteit LED scherm te huren!

 

Groot led scherm behaalt jouw doelstelling

De grote LED schermen ondersteunen retailers, gemeenten en merken bij het behalen van hun doelstellingen. Onlangs ondersteunde LEDimpact Wildkamp, een technische groothandel, met de opening van een nieuwe vestiging in Groningen. Het mobiele LED scherm dat zij van LEDimpact huurde kon rekenen op volop aandacht van de vele passanten op de lokale weg en de snelweg.

Groot led scherm te huur

Het grote led scherm van LEDimpact bereikte zowel de lokale voorbijgangers als de snelweg

 

Waar plaats ik een gehuurd LED scherm?

LEDimpact adviseert jou over de optimale positie om jouw doelgroep te bereiken. Als de gehele briefing bekend is én de vormgeving aangeleverd is plaats LEDimpact het gehuurde mobiele led scherm voor jou op locatie. Wij ontzorgen jou hierin. Indien er op de gewenste locatie een vergunning  nodig is dan kan LEDimpact hier ook een rol in betekenen.

 

Mobiel LED scherm huren bij LEDimpact

Wil jij jouw doelgroep gericht bereiken? Huur één van de grote led schermen van LEDimpact en ervaar het effect zelf. Voor het aanvragen van een offerte helpen we je graag verder.

 

 

 

 

 

× Chatten? Available from 08:00 to 16:30 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday