DE SPECIALIST IN TIJDELIJKE BUITENRECLAME

Met onze innovatieve schermen en ons flexibele inzet, zijn we een snel groeiende speler in de Out Off Home markt. Alle schermen hebben een LED-oppervlak van 8m2 om jouw boodschap op kwijt te kunnen. De schermen zijn maar liefst 5 meter hoog, dus of ze opvallen? Absoluut!

We gaan ook graag voor jou aan de slag! We hebben tijdelijke high traffic locaties door heel Nederland. We hebben bijvoorbeeld een samenwerking met Total, dus elk Total station hebben we tot onze beschikking! Met alleen locaties bij tankstations zijn we er nog niet.

Ook lokaal willen wij jouw merk of product zichtbaar maken. Oké, waar dan? Waar jij wil! We kunnen namelijk ook door heel Nederland passende locaties scouten die perfect inzetbaar zijn voor jouw campagne.

LED scherm ingezet voor Ziggo Den Bosch
LED scherm ingezet voor Ziggo Den Bosch

Elke locatie mogelijk

Dat klinkt goed toch? “Hoe werkt dat dan?” hoor ik je al vragen. We hebben twee opties waar je uit kunt kiezen.

Je kunt er voor kiezen om te participeren op een actueel scherm. Dit houdt in dat we ergens al een scherm hebben staan, bijvoorbeeld in Hilversum. Je draait dan tussen andere partijen en betaalt hier een aantrekkelijk prijsje voor.

Ook kun je ervoor kiezen om leading te zijn. We vragen je dan om 50% zendtijd van het scherm af te nemen. Dan heb je èn een flink bereik èn zeggenschap over waar het scherm komt te staan. We gaan dan samen met jou op zoek naar de perfecte locatie.

LED scherm ingezet voor Ziggo Den Bosch
ledimpact-ledscherm-paleis-soestdijk-EK-2020

Een led scherm op eigen terrein

Het is ook mogelijk om een van onze schermen op eigen terrein te plaatsen. Hier kan dan uiteraard ook eigen content op worden gedraaid. Het scherm wordt dan gedeeld met andere partijen in de omgeving, dit zullen waarschijnlijk lokale partijen zijn.

Heb je een mooie locatie waar een van onze schermen perfect zou passen? Dan horen wij dat graag! Neem dan contact met ons op.

Specificaties

Tot 8m2 oppervlakte
Kwalitatieve LED schermen
Kijkafstand tot 150 meter
Supersnel online
Geplaatst waar jij wilt
Krachtstroom: 380 volt
Weerbestendig

× Chatten? Available from 08:00 to 16:30 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday