LED it be a delighted year!

29-12-2017 | LEDimpact nieuws

LED’s introduce ourselves

Wij van LEDimpact houden van licht. Daarom zitten we erin. Grote LED schermen, mobiele LED schermen, LED trotters. In een tijd dat wij bijna al onze informatie halen van verlichte schermen om ons heen, moeten wij meebewegen om onze doelgroep te bereiken. We lezen nou eenmaal een boodschap liever verlicht. Waarom dan geen LED aan uw boodschap toevoegen?

 

over ledimpact - beste tijdelijke buitenreclame van nederland 2018

 

LED’s stay bright

Als u weet met welke boodschap u de klant aan wil spreken, doen wij de rest. We zoeken high traffic locaties uit waar de doelgroep het beste met het LED scherm aangesproken kan worden. De content die u aanlevert kan bestaan uit een video of , tekst, een aantal afbeeldingen of een combinatie hiervan. Het is wel aan te raden om de boodschap voor het LED scherm helder en niet te lang te laten zijn. We willen niet het risico lopen dat de doelgroep in het voorbij gaan niet de volledige boodschap van het reclame scherm tot zich heeft kunnen nemen.

 

LED’s do this!

Nieuwsgierig wat onze LED schermen voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact op en we kijken graag samen met u naar de beste invulling voor uw merk of product.

 

LED it be a delighted year!

We hopen dat wij uw boodschap in het nieuwe jaar kunnen verlichten, maar wensen u voor nu vooral een verlicht jaar toe! Een jaar vol fonkelende kansen en schitterende uitdagingen! LED it be a delighted year!

 

× Chatten? Available from 08:00 to 16:30 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday