Alle mogelijkheden die LEDimpact biedt

26-07-2018 | LEDimpact nieuws

LEDimpact is van alle markten thuis. Of het nu gaat om het aankondigen van een groot evenement, een lokale campagne, een landelijke actie of het creëren van brand awareness: met de ludieke LED schermen geef je jouw communicatieboodschap een echte boost.

Wist je dat LEDimpact voor de derde keer op rij eerste is geworden met LED schermen? Dat is gebleken uit de enquête ‘Out of Home (OOH) exploitanten 2018’ van Fonk.

We bieden jou daadwerkelijk de beste LED schermen van Nederland in een scherp design! Eén van de voordelen: het LED scherm kan een podium zijn dat op zichzelf staat of is onderdeel van een grotere communicatie campagne. Maar welke mogelijkheden zijn er precies? En waarom zou je kiezen voor LEDimpact? In deze blog vertellen wij het allemaal! Lees gauw verder.

Ga snel naar…

 

Tijdsperiode LED scherm huren

Er zijn verschillende mogelijkheden als het gaat om deze unieke buitenreclame. Wist je bijvoorbeeld dat het al mogelijk is om een LED scherm één dag te huren? Uiteraard bieden we ook de mogelijkheid om het LED scherm een week, maand of jaar te huren. Het ligt er maar net aan wat de klant wil en wat het einddoel van de campagne is. Bevindt jouw doelgroep zich bijvoorbeeld op een bepaald festival? Dan kun je ervoor kiezen om één dag een LED scherm te huren en hen te verrassen met jouw boodschap. Wil je het LED scherm inzetten als standaard middel om je publiek te bereiken? Dan kun je kiezen voor een langere periode. Alles is mogelijk bij LEDimpact.

 

Vergunningen

Wist je dat LEDimpact al het werk uit handen neemt? We regelen alles, zo ook vergunningen. Dit is een flinke uitdaging maar wij zetten alles op alles. Het is in Nederland op veel plekken namelijk niet toegestaan om schermen te plaatsen zonder vergunning. Hierbij wordt gekeken naar bijvoorbeeld grootte van het scherm en het feit of het scherm autobestuurders niet teveel afleidt. Wij snappen dat het aanvragen van een vergunning voor een outdoor LED scherm niet jouw dagelijks werk is. Maar daar hoef jij je geen zorgen over te maken; wij doen het projectmanagement, regelen transport en sluiten alle schermen aan. LEDimpact regelt alles van A tot Z!

 

Beschrijving: LEDimpact regelt de gehele campagne voor jouw merk!

 

LED scherm op elk moment, op elke locatie

LEDimpact is in het hele land operatief en dat betekent dat je jouw boodschap dicht bij de doelgroep kunt brengen. Zo ook in de grote steden van Nederland als Amsterdam, Den Haag, Utrecht en Eindhoven. Zie je het al voor je? Al die duizenden festivalgangers die op weg zijn naar bijvoorbeeld Sail of Awakenings in Amsterdam? Bezoekers van Jazz in de Gracht of het Internationaal Vuurwerkfestival in Den Haag die langs jouw scherm lopen? De honderden musea liefhebbers die rondlopen in Eindhoven? Of toch een LED scherm op Utrecht centraal waarbij dagelijks 186.000 reizigers te vinden zijn? Een LED scherm in grote steden kan dus uitkomst bieden op verschillende evenementen en locaties.

 

Mobiel LED scherm

Een doelgroep is nooit te vinden op één plek, die van jou waarschijnlijk ook niet. Ook daar hebben wij een oplossing voor namelijk een mobiel LED scherm. Het is een rijdend LED scherm met de mogelijkheid om aan twee kanten jouw communicatieboodschap te tonen. Het is mogelijk om een aantal vaste beelden achter elkaar te zetten maar er kan ook gebruik worden gemaakt van bewegend beeld. Ons mobiel LED scherm brengt verschillende voordelen met zich mee.

 

Anticiperen op de doelgroep

Allereerst kan er worden geanticipeerd op de doelgroep. De drukte in een stad is afhankelijk van meerdere factoren. Waar de file in de ochtend de ene kant op rijdt, gaat hij in de middag de andere kant op.

De doelgroep beweegt en als merk wil je mee kunnen bewegen… Dat kan met ons LED scherm!

 

Boodschap

Als merk beweeg je mee met de doelgroep en dat betekent dat jouw boodschap op verschillende tijden op verschillende plekken zal staan. Daarnaast kun je de doelgroep bewust opzoeken zodat ze worden geconfronteerd met jouw boodschap.

 

Chauffeur

De chauffeur rijdt een vooraf bepaalde route. Daarnaast kan deze persoon bijvoorbeeld de actie toelichten en vragen van geïnteresseerden beantwoorden. Do we need to say more? Het is de perfecte oplossing om continu op plekken te zijn waar jouw doelgroep zich bevindt!

 

Mobiel LED scherm LEDimpact

 

Waarom kiezen voor LEDimpact?

Mogelijkheden genoeg dus met de LED schermen van LEDimpact. Of het nu gaat om een dag, een week, een campagne of een tijdelijke actie communiceren, alles is mogelijk. Met de schermen van LEDimpact breng je jouw unieke boodschap op de juiste plek bij de doelgroep, anyplace, anywhere, anytime. Flexibele software en 8m LED voor de unieke merkbeleving. Met LED verlichting in haarscherpe kwaliteit (6 mm pixel pitch) en verschillende voordelige aanbiedingen zijn de LED schermen van LEDimpact letterlijk en figuurlijk de scherpste van Nederland. LED’s do this!

LEDimpact neemt al het werk uit handen. Het is namelijk onze missie om jou de allerbeste LED schermen te leveren zonder enige zorgen. Wij doen het projectmanagement, regelen transport en sluiten alles aan. Wil je jouw campagne naar een hoger level tillen? Of wil je graag ideeën en mogelijkheden bespreken? Neem dan contact met ons op!

 

Andere interessante blogs

× Chatten? Available from 08:00 to 16:30 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday